onsdag, november 10, 2010

Kristna mördas av islamister.


De kristna har ända sedan de uppstod som en rörelse utsatts för förföljelse. Vem minns inte Romarrikets grymma gladiatorspel där kristna ofta fick möta vilda djur.
Nu förföljs kristna överallt i den Arabiska världen, senast med det grymma överfallet i en kyrka i Bagdad.
Mitt under bönen rusar islamister in beväpnade med k-pistar och skjuter ner så många de kan. Ca 40 bedjande kristna mördas kallblodigt.


I Egypten pågår varje dag förföljelse av deras kristna sk kopter vilka är ca 10 % av befolkningen. De fruktar för sina liv och vissa kvinnor har för sin säkerhet börjat bära slöja för att se ut som muslimer.
Massflykt pågår från flera arabiska länder av den kristna befolkningen och denna rensning är anbefallen av islamisterna.


Nu utsätts de kristna för samma skändliga behandling som judar alltid har varit utsatta för. Det är en skam för muslimer att detta får fortsätta. Rättrogna muslimer måste ta avstånd och bekämpa dessa islamister så vi inte får för oss att de egentligen samtycker till denna förföljelse.
Vänstern i vårt land blundar som vanligt och ser bara staten Israels felaktigheter. De har alltid haft en förmåga att bara se med ett öga i taget.
När människor sätter på sig färgade glasögon och ser världen bara på ett sätt så går det galet. Överhuvudtaget så innebär fanatism vare sig det gäller religion eller politik att individen avskärmar sig från verkligheten.
De enkla lösningarna tas då fram och framföres under olika besvärjelser.


De grupper av islamister som nu bokstavligen skrämmer de kristna till att fly innebär för oss i Europa ytterligare bördor i form av hundratusentals med flyktingar. Om det i olika länder inte fanns dessa fanatiker så skulle folken kunna leva i fred och vi skulle slippa dessa mängder av flyktingar.
Kraven på regimerna i dessa länder måste ställas mycket hårt från EU och FN, det måste bli ett slut på det gangstervälde dessa islamister  utövar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate