torsdag, november 25, 2010

Det finns gott om äckliga män!

Uppdrag granskning igår handlade om den fjorton år gamla flickan som såldes till kanske 100 olika män nere i Malmö. Det nästan märkliga är att hallicken var en tonårstjej från samma kultur som den stackars flickan.
Det sades utan krumbukter att det handlade om Romer . Detta tillhör inte vanligheterna men var tvunget för att man skulle förstå fortsättningen på programmet.

Hallicken och hennes kompis ,även en tjej, åkte ner på stan och bjöd ut det unga offret i olika affärer och matställen. Alla karlar nappade enligt hallicken.
Åldrarna var från 18-70 på dessa äckliga kunder.

Dels var det ett barn som inte heller var riktigt som hon skulle vara i huvudet. Inget hindrar dessa läbbiga karlar , hur kan de överhuvudtaget stå i kö för att utnyttja henne?

Sen kommer vi till nästa elände i denna hemska historia. Varken polisen eller soss bryr sig om att ta tag i denna historia trots felra anmälningar både från skolan och enskilda.
Där sitter som vanligt personalen med oroliga ögon inför journalisten och erkänner att de inte har skött sitt arbete.
Fosie stadsdelsförvaltning i Malmö begår uppenbarligen tjänstefel och jag hoppas att någon anmäler dem!

Fallet har gått snett från början till slut och man kan nästan ana att det kan ha något med att göra med flickans ursprung?

Romerna har en egen domstol vilket jag har känt till i många år efter att själv ha bott i Rosengård. De tog hand om detta fall och dömde flera inblandade till sk uteslutning ur den Romska gemenskapen i många år. Det betyder att ingen Rom talar med dem eller hjälper dem. De blir paria i allas ögon under dessa år. En yngre man fick betala över 100.000 kronor i skadestånd till flickan.

Men ingen av dessa äckliga karlar som utnyttjade henne har varken förhörts eller åtalats. Det finns vittnen som kan peka ut vissa kunder men inget har hänt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate