lördag, november 13, 2010

Hajj inleds nu av världens muslimer.

"Religion är ett opium för folket" sa man från vänstern tidigare innan man började "ha förståelse" för islam!
Om nu kristendomen var ett opium så är nog den muslimska uppfattningen att likna med starkt heroin.
Inom den  muslimska läran så är hajj den absolut viktigaste händelsen i deras liv. De åker på pilgrimsfärd till Mecca därför att de tror att Allah renar dem från alla synder de begått. Ungefär samma metod som katoliker har när de biktar sig.
Bekvämt och bra! Var god skölj så är allt klart och bra!


Från Pakistan beräknas ca 160.000 pilgrimer resa till Mecca . För ett par så kostar denna resa ca 55.000 sv. kronor då de ska vara borta från barn och övrig familj i ca fyrtio dagar.
Jag läser en berättelse i Svd om ett par där kvinnan i vardagslivet bär burka men nu tvingas hon i Mecca att lägga bort den. De lärde har alltså beordrat att man av säkerhetsskäl inte får ha denna dräkt på sig.


Med andra ord så kan detta med burka inte vara något av större betydelse egentligen för själva religionen. Så vet vi det!


Pakistan har nyligen gått igenom en av de största översvämningskatastroferna någonsin. Det har pågått kampanjer att vi ska betala och hjälpa dem vilket också en mängd människor har gjort.
För mig är det djupt omoraliskt av dessa 160.000 muslimer i Pakistan att åka på denna pilgrimsresa . Deras pengar hade behövts till de fattiga och utslagna i sitt eget land.


Religionens heroin har tydligen bedövat deras hjärnor totalt.


Vi ska tydligen sitta här på första parkett och se hur svårt det är i Pakistan och betala hjälpverksamhet allt medan så många anser sig ha råd att åka till Mecca.
Egoismen seger över förnuftet är så tydlig och den muslimska religionen blir avklädd och står där i sin nakenhet!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate