torsdag, november 11, 2010

Hela havet stormar hos Sahlin !

Nu börjar det ställas frågor om vem det var som tvingade Sahlin att ta in Ohly i samarbetet. När detta samarbete kungjordes så skrev jag en blogg om hur detta skulle vara till men för (S)!


Jag fick många arga skribenter på mig då men jag vidhöll att med kvarnstenen Ohly och V så skulle det gå dåligt för (S) i valet.
Detta populistiska parti med en politik farligt nära SD:s politik i vissa frågor maskerad till "vänsterpolitik" skulle bli farligt för (S) ansåg jag och nu vet ju alla hur det gick.
Det har blivit märkligt tyst bland mina vänner inom socialdemokratin!

Nu pågår en smutsig maktkamp där Malmösossarna försöker flytta fram sina positioner med Morgan Johansson i spetsen. De gör en baklängesvolt rent politiskt med ett försök att närma sig mittenpolitiken. Rak attack mot Thomas Östros!

SSU i Malmö står på samma plattform i de flesta frågor som vänsterpartiet. De går i samma demon och deltar även där Hamas går. SSU:s ordförande åkte hem från Malmö och tog avstånd från denna demo.(Mot Israel med antisemitiska slagord) !
Morgan J kommer från detta SSU och jag minns honom som en mycket rabiat vänstersosse från mina år inom politiken i Malmö.

Ja, nu "stormar hela havet" inom partiet och jag följer med intresse alla turer. Om de inte förmår att lämna förlegade socialistiska tankar på soptippen så kommer de aldrig mer att bli ett stort parti!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate