måndag, november 22, 2010

Har Skånepartiets radio flyttat in hos Täppas?

Jag råkade höra reprisen från Täppas program "Ring så gnäller vi" nu på måndagsmorgonen.
Välkända röster från Malmö hördes. Jag har ju bott i Malmö i 26 år därav 5-6 år i Rosengård.


Under fem år var jag med och drev närradio under namnet "Alternativradion". En motpol till skånepartiets närradio. Vi gick emot deras snurriga politik, en slags "dumpolitik" som drabbade bland annat mig.


Nu var motpolerna från deras radio ute och vädrade sina åsikter. Sossen från Rosengård satt och påstod att allt var bra där hon bodde och helt lugnt, hon har bott i Rosengård i 20 år.
Inget sett och inget hört!  När jag slog upp Sydsvenskan idag så läser jag följande:


"Vid halv femtiden på måndagsmorgonen inträffade en kraftig explosion i en butik på Bennets väg i Rosengård i Malmö.

- Det var en rejäl smäll. Explosionen var så kraftig att flera fönsterrutor på fastigheten mitt emot butiken krossades, säger Bo Paulsson, inre befäl vid polisen i Malmö." 
Vår familj flyttade från stadsdelen efter tre mordbränder i de hus vi bodde i! Vårt nya daghem ,Klövervallen brann ner liksom skolan bredvid .
Bråk hela tiden och detta är rätt så längesedan men den som har följt med vad som händer där inser att det inte har blivit ett dugg bättre.

Täppas är också en programledare som kläcker ur sig vad som helst. Idag sa han åt den ena skånetanten att hennes motstånd mot mer invandring i Malmö " var samma slag av åsikt som Hitlers naziparti"!

Sånt snack är ju lika dumt  som att sitta i Rosengård och varken se eller höra! Skygglappar till ingen nytta för tom. många invandrare flyttar från Rosengård när deras barn ska börja skolan. De vill inte att de ska gå där och få en dålig skolning. 

Alternativradion stod på de boendes sida mot myndigheter och sossevälde vilka dolde de faktiska förhållande som har ledit fram till nuvarande kackerlackor och lössboendet för många. Likaså den undermåliga skolan som ytterst drabbar de boende där som inte får några verktyg för framtiden.

Dessa sossar med sina skygglappar är ju i praktiken de verkliga rasisterna! SSU och många ledande sossar tex Morgan Johansson står för en sk "vänsterlinje" mot övriga sossar i vårt land men den politik de bedrivit i Malmö är ju en strutspolitik där man blundar för hur folk har det.
Deras egna väljare har flyttat från Rosengård och det är just de som är grundstommen i Sverigedemokraternas väljare där nere. Man får inte 10 % av rösterna om inte fel har begåtts!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate