torsdag, november 11, 2010

Debatt från Göteborg ikväll!

Jösses så mycket det lät från bänken idag. Stig-Björn Ljunggren delade ut riktiga råsopar mot mumien (S)!

Jytte Guteland från SSU kämpar på för att äntligen få göra karriär i partiet ,de har hållit henne borta tycker hon nog.
Pagrotsky hade inte så mycket högljutt att säga idag ,han hör nog till de inom partiet som inte har en chans att komma tillbaka.

Vad dessa karriärsossar inte begriper längre eftersom de inte har någon bas   bland de arbetande är att den politik de har försökt trycka på oss inte håller måttet. Folk i gemen tycker att tex både RUT och ROT är bra ,de gamla är väl snart de enda som av plikt röstar på (S) trots att de inte gillar vad de ser.
Sahlin har ett stöd bland kvinnor i partiet men det var mycket längesedan jag hörde någon av de sossar jag umgås med säga något gott om henne. De vill inte ha henne!


Vi pensionärer har inte känt igen den beskrivning de har gett av oss. "Fattigpensionär" är ett ord jag avskyr för det är falskt från början till slut. Även de som bara har grundpension klarar sig bra därför att de får hyran betald osv. Slipper hemtjänstavgiften och på det sättet har de lika mycket pengar som oss andra som ligger i pensionsklassen omkring 9.500 efter skatt!

Socialismen är död som idé, det är bara nostalgiska individer som håller fast vid denna politiska strömmning. Eller de som har denna politiska strömmning som religion! Troende går det sällan att föra debatt med, de har ju rätt!


Överallt där denna politik har praktiserats så har nya orättvisor uppstått som är än värre än i de demokratier vi lever i.
Yttrandefriheten beskärs alltid, kollektiva lösningar som binder människor till slavar uppstår. Pampvälde av det otäckaste slaget uppstår alltid.

Det finns inte någon levande  idag som kan peka på ett socialistiskt land de senaste 75 åren med frihet och rättvisa i sina samhällen. Jag har rest i groteska länder som DDR, Rumänien,Kina, Estland,Polen, Tjeckoslovakien och sett dessa totalt snevridna samhällen. 

Aldrig att jag någonsin skulle rösta fram ett parti som förfäktar socialism!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate