fredag, oktober 24, 2008

Tonårsvåld!

"Tonårsvåldet skakar Södertälje

De senaste veckorna har Södertälje drabbats av ett par allvarliga våldsbrott.

I torsdags knivhöggs en 16-årig pojke av ett gäng. Han fick två knivhugg i ryggen och ena lungan punkterad enligt polisen. I början av september misshandlades en 21-årig kvinna svårt av ett 20-tal beväpnade unga killar.

– Vi har funderingar på motiv men i nuläget kopplar vi inte ihop de två händelserna, säger Bengt Jansson."

Det hade lika gärna ha kunnat stått Malmö eller Göteborg, det pågår samma våld i samtliga dessa städer där det bor mängder av frusterade tonåringar . Tonåringar utan fostran ,utan bra manliga förebilder. Föräldrar som lever på soss och talar dålig svenska. I Malmö när jag bodde där så kom aldrig såna föräldrar till de möten som skolan hade . Uppstod det problem med deras barn så höll de sig undan och jag har erfarenhet sedan många år med tre barn i skolan.
Motsättningar mellan svenska barn och ättlingar till invandrarna uppstod för jämnan och jag antar att inget har ändrat sig på den punkten!

Att det inte ska gå att föra en vettig , öppen diskussion om dessa problem i vårt land. Rasistsnacket kommer fram på direkten , tom i Riksdagen när Reinfeldt sa sanning om sossfallen så kommer sossarna med sina fula påhopp. Därav så många röster till SD just från arbetarväljare. De ser en annan verklighet än vad dessa riksdagsmän gör.
Vem göder SD:s politik, jo de som duckar för sanningen om vad som händer i vårt land. Är det dåligt samvete hos sossarna eftersom de är ansvariga för den dåliga invandarpolitiken under alla år som framkallar såna reaktioner.
Fortsätt ni att sopa problemen under mattan så ska ni se att både våldsdåden och SD kommer att växa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Väl skrivet, Bo. Sd är de enda som vill göra något åt dessa problem...

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate