söndag, oktober 19, 2008

Enbomsaffären i nytt ljus!


Läs den här artikeln från Svd angående spionskandalen .klicka här

Förre överstelöjtnanten och fd chefen för försvarshögskolans krigshistoriska avdelning kommer med nya uppgifter som han har funnit.(Stellan Bojerud)

Flera mycket långa straff bla livstid utdömdes pga av att den sk huvudspionen(Enbom) var mytoman. Stats o spionåklagaren Werner Ryhninger förfor med rena falsarierna i rättegångarna som fällde ett antal män från norrbotten. Det värsta är att i nutid så har det inte gått att få upprättelse från dessa falska anklagelser.
Vad inte Överstelöjtnanten tar upp är att under dessa förfärliga år så satt Tage Erlander (S) som statsminister och Olof Palme var både militär och delvis anställd i kontraspionaget. Palme kom in i bilden i början av femtiotalet som Erlanders rådgivare.
Erlander var mycket USA-vänlig och knöt Sverige under bordet till Nato som stod under USA:s befäl. Han lät inköpa spionutrustning till DC3 plan som spionerade åt USA över Östersjön där ett plan blev nedskjutet av Sovjet efter upprepade varningar från dem. Allt förnekades av den socialdemokratiska regeringen men sanning har idag blottlags och planet är numera på land igen efter bärgning.
Att Enbomsaffären var en fejkad affär i McCarthys anda står nu helt klart, den fyllde sitt syfte att hetsa mot kommunisterna i vårt land samt ge försvarsmakten ekonomi att bygga ut Natos flygplatser i Sverige. Ofta byggde man landsvägar för att plan skulle kunna landa där. Flottan hade officerare från Nato ombord under alla dessa år med jämna mellanrum. Jag låg i flottan 61-63 och på tex en torpedbåt som jag var på så hade vi två officerare från USA ombord i en vecka då vi låg och "seglade" på hemliga leder i skärgården.
Socialdemokratin spelar sedan många år med en falsk bokföring vad de har gjort under de tidigare åren. Deras snack om att man inte ska binda upp sig till NATO är bara ett spel inför sina väljare. De som är insatta i det militära försvaret har hela tiden vetat om vårt lands anknyting till denna försvarspakt. Det vore hederligare att tillstå sanningen och samtidigt då också söka medlemskap i Nato en gång för alla. Att man har kört detta dubbelspel är bara en dumhet som har gynnat Wallenberggruppen med SAAB:s flygplansdivision. Sverige har haft ett av världens dyraste försvar tack vare detta.
Om vi hade varit med i Nato från börja på samma sätt som Danmark o Norge under sina socialdemokratiska regeringar då hade svenska folket haft det ekonomiskt mycket bättre och våra pensioner idag hade legat på en mycket högre nivå.
SAP har alltid hjälpt storfinansen och de stora företagen och man hörde på Mona Sahlin att takterna sitter i fortfarande när det går dåligt för Volvo.Staten måste ingripa , sa hon! "Högerregeringen" som hon o Ohly envisas att kalla vår regering, nekar blankt till detta under hänvisning till att ett så stort företag måste ta sitt ansvar.

Nu när korten har kommit på bordet en gång för alla om Enbomsaffären så får jag ytterligare dålig smak i munnen vad gäller SAP:s handlingar under åren med alla olika spionaffärer!
Den trogne sossen är precis som Stalins anhängare, i alla väder så hittar man försvar för sitt parti!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate