fredag, april 29, 2011

Sverige har en ynklig opposition!

Söker på SAP:s sida lite nyheter, kollar vilka som sitter i partistyrelsen. Inget stämmer, sidan har inte uppdaterats sedan 2010. Det här rör sig om det största oppositionspartiet och de kan inte ens sköta om sin hemsida.

Inte kan de heller sköta om Sveriges  utrikespolitik utan gick ut idag med att de vill att Sverige tar hem flygplanen från Libyen i juni.

Snacka om att Kadaffi hurrar idag och slickar sig om munnnen. Inte nog med att planen inte får användas som de ska, de får bara fotografera situationen så att de andra nationerna kan slå med vapen mot  Kadaffis legosoldater.


Jojo, denna opposition fortsätter den traditionsenliga politiken sedan förr. Sverige ska inte blanda sig ,det kan andra göra.
Ingen känsla eller solidaritet med det kämpande folket i Libyen, samma sak upplevde jag när Vietnamkriget på sextiotalet skördade fruktansvärda offer.

Man stod där med sin insamlingsbössa och skramlade i ur och skur. Ledande sossar seglade förbi  och av dem fick man inte ett rött öre. Inga namn på de insamlingslistor man hade med protester mot kriget. Ofta fick man en utskällning istället av dessa sossar. Ordet kommunistjävul tillhörde det vanliga.(kommunisterna var inte heller med i dessa insamlingar för FNL, de startade ett lotteri ihop med div sossar tex Birgitta Dahl för att få ihop pengar till en annan insamling där pengarna skulle delas mellan Syd och NordVietnam)

Idag uppvisar oppositionen samma attityd vad gäller Libyens folk. Måste det till en Palme för att vända på denna inställning såsom Palme lyckades i slutet av 1969?

Felet är bara att de som nu styr i partitoppen är inte av Palmes kaliber, de är lika fega som Sverigedemokraterna och deras nej till att hjälpa andra.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate