tisdag, april 05, 2011

Det nya laget för (S)

Idag med det nya laget på plats så kom sossarna ut med ett blivande krav och det var att återinföra värnplikten.
De ska alltså göra en sk återställare som blir mycket dyr. Säkerligen också väldigt impopulär bland de unga. De säger att försvaret har "rasat" ihop! Nå, alla neddragningar av stor vikt skedde under Perssons regering och det finns inte en chans att göra detta ogjort. Kompetensen är borta, inget material finns heller till detta tänkta försvar.Ska man också börja sätta unga vapenvägrare i fängelse ?

Under årens lopp så har (S) satt in massor med unga till skiftande fängelsestraff, till ingen nytta vill jag påstå.
Bättre är att få soldater som vill vara där och som gör sitt bästa.

Dessutom anser jag sedan lång tid att Sverige öppet borde gå med NATO istället för att som nu bara vara smyganslutna sedan 1948.
Vi skulle få ett bättre försvar och billigare . (S) har alltid suttit i slutna rum utan protokoll och förhandlat med firma Wallenberg .(Tillverkare av olika dyra krigsmateriel)  Se bara hur dyrt vårt luftförsvar är om man jämför med de övriga nordiska länderna. Under många år hade Sverige världens näst dyra försvar, bara Israel hade ett dyrare försvar.
Inte undra på att vi också hade ett av världens högsta skattetryck per innevånare.

Jag tycker att varje god sosse borde fråga sitt parti vad Gunnar Sträng och de olika Wallenbergarna satt och förhandlade om i Strängs bostad en gång i månaden.
Utan protokoll, inte en rad på papper under alla dessa år!
Vad gäller den hemliga anslutningen till NATO så finns alla uppgifter i stort sätt fria att ta del av numera om man bara orkar och VILL!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate