tisdag, april 12, 2011

Minister Ohlsson är ute och cyklar!

"EU-minister Birgitta Ohlsson passade på att angripa det franska förbudet mot burka på offentliga platser när hon invigde det nionde Europaforum.
– Ett hot mot religionsfriheten, konstaterade hon."

Ja, så står det tidningen idag och man kan undra om hon har alla hästar hemma!
Sedan när sitter religionen i kläderna?  Den här frågan har inte det minsta med religion att göra .
I Sverige har vi ett förbud att maskera sig när man demonstrerar och det tycker väl inte många är konstigt.
Att vissa kvinnor maskerar sig är i grunden ett problem med deras män, de är svartsjuka till den milda grad så att ingen annan man ska kunna se deras kvinnas ansikte eller hår.
De tror ju i sin enfald att om en kvinna visar sitt hår så blir alla andra män så kåta på deras kvinnor och den tanken har drivit fram maskering av dessa kvinnor.

Det är ju bekvämt att sedan påstå att Gud har befallt detta! 

  En skymf mot Gud i så fall som låter oss födas lika, allt annat är människans eget påfund.
Birgitta Ohlsson borde ompröva sin felaktiga inställning och inse att den här frågan har inte ett dugg att göra med människors religionsfrihet utan är fråga om ren vidskepelse och mansförtryck.
Hur skulle Birgitta Ohlsson göra om hon tvingades att jobba på bank och ett tu tre stod det  en maskerad kvinna vid disken?
Dessa kvinnor kan ju aldrig försörja sig i ett vanligt arbete utan det förväntas av deras MÄN att de befinner sig i hemmet med en massa barn.
Vårt land har kämpat sig fram från en förtryckande manskultur till en någorlunda frihet för kvinnor men ska vi nu genom invandring tvingas att börja gå bakåt i vår utveckling?

Självklart inte, vi ska inte godtaga allehanda medeltidstankar, de hör inte hemma i ett modernt samhälle. Vad sedan folk har på sig hemma eller hur de dyrkar sin Gud där hemma , det ska vi däremot inte bry oss om!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate