lördag, april 16, 2011

Serien om Kennedy-familjen är lärorik och spännande!

TV 1 kör den Canadensiska serien om Kennedyfamiljen. Den fick inte visas i USA och nu börjar man förstå varför. Tex så avslöjas Frank Sinatra som en usel springpojke åt maffian . Man får också insyn i hur maffian blev trampade på tårna av särskilt Robert Kennedy vilken var justieminister. Han inledde kampen mot maffian allt medan Sinatra hade påstått till en av maffialedarna att Kennedys inte skulle röra denne maffiaboss.

Helt fel och Sinatra låg illa till och fruktade för sitt liv.Innan man tillverkar en sådan här serie så måste man verkligen ha på fötter ordentligt men dessa maffiarykten har ju funnits med hela tiden så åtminstone jag är inte ett dugg förvånad nu när de lägger upp skiten rakt på bordet.Synd bara att så många ur den unga generationen missar en sådan här serie, den är både spännande och oerhört lärorik. De använder ofta s/v klipp ur historien vilket förstärker serien. Historia vare sig den är 2000 år gammal eller sk nutidshistoria är ett måste om man skall förstå vad som händer idag.

De unga är tyvärr genom skolans miniundervisning befriade från så mycket historisk kunskap vilket bidrar till att de har svårt att orientera sig i dagens värld.

Sk Antifascister handlar och tänker som fascister därför att de inte vet ett skit om denna historia. Förakt för svaghet är tex grunden för ett fascistiskt tänkande. Att kasta föremål samt slå motståndare är också grunden för fascismen. Socialisten Mussolini praktiserade denna metod för att sedan fullt ut sedan även kalla sig fascist. Spöknippet var symbolen för hans rörelse!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate