måndag, april 18, 2011

En vidrig kurdisk pappa!

I Sverige gömmer sig en kurdisk kvinna med sitt barn. Utvisningsverket vill skicka ner henne till Kurdistan och en säker död enligt henne själv.
Rapportredaktionen bad henne ringa ner till sin pappa och försöka tala med honom. Samtalet spelades in och vi fick höra en mycket grym man tala om för sin dotter att hon ska dödas som en hund.
Kvinnan förde över samtalet till att fråga om sitt barn och fick samma hot  riktat mot sig. Gubbfan var beredd att åka till Sverige för att mörda mor och barn!


I Finland har sannfinländarna fått många med sig för att stoppa hjälpen till dessa kvinnor som hotas, de vill överhuvudtaget inte ge dem en chans. SD i riksdagen är precis likadana.
Dessa inskränkta människor ser bara sin egen näsa. De förmår inte att sätta sig in i hur andra kan ha det.

För mig är de barbarer och dessa tjänstemän på utvisningsverket är för mig samma typ av tjänstemän som Adolf Eichman var under Hitler och nationalsocialismen. Vi gör bara vårt jobb!

Vi lyder bara order! Hur kan de sova på natten med vetskapen att människor blir mördade och fängslade genom deras utvisningar?

Om några ska utvisas så är det de som ingår i kriminella nätverk och inte dessa stackars kvinnor vars pappor är som djävulen själv.
http://svt.se/2.34007/1.2396611/pejam_flyr_undan_familjens_hot

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate