fredag, april 29, 2011

Nu vill somliga partier röja valhemligheten!

Hur kan jag påstå detta?  Jo, S, V, MP, FP, och CP vill lagstifta att partierna måste redovisa vem som har skänkt pengar till partierna. EU kräver också detta !

Detta är ett intrång på våra mänskliga rättigheter att få behålla hemligheten omkring vilket parti vi sympatiserar med. Ingen som inte vill ska behöva redovisa detta offentligt.
Att hädanefter stå bakom en skärm när det är val blir ju meningslöst för den som skänkt pengar till ett visst parti och de ska redovisa detta. Aftonbladet kommer ju   att snoka och skriva i sitt skandalblad.

Sverigedemokraterna är emot med argument som jag förstår från min tid som kommunist.
Om det kommer ut att Svensson har stött ett för tillfället misshagligt parti kan han åka ut ur facket eller mobbas ut från sin arbetsplats. Kanske inte få ett visum till vissa länder när det gäller att resa.

Vänsterpartiet gör som vanligt, glömmer bort sin historia. De om några borde vara mot detta förslag till lagstifning. Hur många av deras medlemmar och sympatisörer förr i tiden blev inte förföljda och till och med fängslade på falsk grund bara för sin partipolitiska  uppfattning?


Det är så patetiskt att se alla dessa krumbukter från div. partier  när det gäller denna fråga. Nu viker även M ner sig även om de "bara" avser att frivilligt redovisa gåvor över 20.000 kronor.
Principerna då? 

Däremot är M , KD, och SD emot att lagstifta i denna fråga!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate