torsdag, februari 15, 2024

Skrikande kvinnor!


 Det här är Klara, nyss utslängd från riksdagen efter att ha stört debatten från åskådarläktaren!

Propalestiner. Det är synd om alla människor utom judarna!

När människor ställer sig bakom nazihamas så blir de automatiskt antisemiter och därmed också stående på samma plattform som nazisterna. Nazihamas liksom alla islamister har i sina stadgar att alla judar ska utplånas liksom staten Israel. Känns det första igen från en annan tid i Europa?

Dagens Europa präglas av att antisemitismen har återkommit i takt med att araber har fått komma hit. Nu skrivs det återigen JUDE på dörrar runt om i Europa.  OCH en skiduthyrare har satt upp en skylt att inga judar får hyra skidor av honom!

Wokevänstern har ju inte utmärkt sig för någon tankeskärpa precis och nu har de runt om i världen blivit antisemiter !

Glädjande i det här sammanhanget är att vänsterpartiets siffror är stadigt sjunkande nu när folk inser att de har ställt sig på nazihamas sida. 

Men det är på tok för många antisemiter även i Sverige och div. professorer får väl fundera över varför det blev så. Vad fattades i skolornas undervisning?  I Malmö är ju svaret sedan många år klart, för många araber både boende och i skolorna. Jag har aldrig under mina 26 år i Malmö träffat en arab som inte var antisemit!

Befolknings sammansättningen spelar stor roll hur ett samhälle utvecklas!

Men alla dessa unga kvinnor som inte verkar att tänka längre än vad näsan räcker de hänger sig åt drömmar. Men de glömmer vad ett kalifat innebär för kvinnor! Troligtvis vet de inget !

Följer de inte kvinnors kamp i Iran?




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate