torsdag, februari 01, 2024

En del kristna fungerar tyvärr som Putins arm!

Jag har åter börjat pren. på tidningen Dagen ! Men men, det finns en sorts linje i tidningen av "fred till varje pris" och många tankar där människor inte KAN TA STÄLLNING.  När det gäller Rysslands anfallskrig mot Ukraina borde det vara lätt att ta ställning FÖR Ukrinas rätt att försvara sig med vapen i hand. I SKR samlades  de för diskussion och då gjorde Dagen en intervju med Katerina Pekridou, 





 
Att börja tala om ickevåld i denna fråga om kriget i Ukraina är ju att spotta på människorna i Ukraina. Samma sak vad gäller nazihamas krig mot Israel. 

Det borde ju vara lätt att ta ställning mot de som står för mörkret i vår värld men de flesta inom svenska kyrkorna intar en hållning som inte jag kan ställa upp på. En del präster i sv. kyrkan står till och med på nazihamas sida sedan många år.  Har kommit ut som en sorts röda präster, ofta är de kvinnor!

Hatet mot Israel finns med bland dessa troende. MEN ingen kommer undan med att det var nazihamas som började kriget. Ett krig som de förberett sin inför i många år. Man kan inte gräva alla dessa försåtliga tunnlar på en vecka. Massor av Gazas folk måste ha varit inblandade. Vi har ju också sett hur massorna jublade över den förfärliga massakern.

Tidningen innehåller i detta nummer också en intervju med Stakset och hans velande om Israel. Han är också en typisk sk "fredsmänniska" ! Det vore bättre att han sa det klassiska "det är synd om människan"! OM Israel ska få ett slut på terrorn från nazihamas så måste de tyvärr gå hårt fram och detta skadar och dödar även civila såsom det gör i alla krig. Vill bara påminna om alla offer i WW2 där hela tyska städer blev ruiner.  Hamburgs civila i mängder brändes ihjäl av brandbomber. Det var Churchills svåraste beslut under kriget.

Nazihamas ger sig inte liksom Hitler, de bara fortsätter ända tills allt är förstört och mängder med människor är döda. 

Det finns INGEN kyrka för mig eftersom jag uppfattar att alla kyrkot velar i viktiga frågor.

Jag stödjer Israel liksom jag stödjer Ukrainas kamp mot nazisten i Moskva!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate