onsdag, februari 07, 2024

Att gå främmande makts ärenden!

 Vi som är äldre minns ju hur svenska kommunister gick Sovjets ärenden. I svenska flottan fanns det en grupp sovjettrogna  och särskilt flaggstyrman Anderson blev fälld som spion. Han kostade svenska försvaret miljarder eftersom han lämnat ut hemliga uppgifter om skärgårdens tunnlar mm.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ernst_Hilding_Andersson

Enbom i Norrland blev också fälld.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Fritiof_Enbom

 Sedan kom en av de värsta, Överste Wennerström  vilken var mannen som var orsaken till sovjets nerskjutning av svenska flygplan med många döda.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Stig_Wennerstr%C3%B6m

I dagens Sverige så nåddes vi av nyheten om Irans agenter vilka skulle mörda svenska judar. https://sverigesradio.se/avsnitt/agenterna-en-sovande-terrorcell-del-1-4 

Iran har i många år spionerat på exiliranier. Många är de som känt rädsla inför dessa hitskickade agenter. Lyssna på poddarna i SR om dessa hitskickade.

Allt sedan mullorna tog makten i Iran så har detta land blivit motorn till islamistisk terror. Iran har sina fingrar med överallt idag,de de stödjer Hamas, Hezbola, Houtierna i Jemen mm.

Alla dessa rörelser är islamistiska jihadrörelser där de har som uppgift att döda judar och försöka utplåna Israel. Antisemitismen är minst lika grov som den  nationalsocialismen uppvisade.

Iran har mördat ca 200.000 av sina egna medborgare under de här åren och de fortsätter på den inslagna vägen. Unga kvinnor mördas därför de vägrat sätta på sig hucklet, unga homosexuella män mördas ständigt.

Den sk palestinska rörelsen är idag helt i händerna på denna islamistiska stat och delar alla sina värderingar med dem. De som inte idag vet vad islamister vill med sin politik måste ju vara blinda och döva. Så många unga idag som inte har begripit någonting om målet för islamisterna. De vill tex ha apartheid mellan kvinnor och män. Hela islams idé är ju att skilja könen från varandra i moskén eller badhusen.

Kvinnan är alltid underordnad mannen. Skilsmässa är bara något mannen kan begära.

Barnen tillfaller alltid mannen vid en skilsmässa.

Den vänster som stödjer islamiströrelserna stödjer indirekt herren till dem , Iran!

Men så var det under åren 78-79 i Iran, man hjälpte islamisterna till makten! Sen blev de hängda och skjutna av islamisterna som tack för hjälpen.

Så kan det gå för nyttiga idioter!

Alla dessa i olika länder som hjälper till med att skrika ut hat mot judar och Israel går Irans ärenden.

Men det sorgliga är att ofta är det människor vilka genom tex den rödgröna regering har indoktrinerats med falsk historia och mycket "tycka synd om"!

Den socialdemokratiska regeringens vänskap med islamisterna i Iran har förvridit huvudet på många !

Hur nu man kan vara vän med massmördare?



 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate