fredag, februari 02, 2024

De unga följer brödraskapets utstakade väg.


 

Sedan Israels krig mot terrorgruppen Hamas tog fart efter Hamas massaker den 7 oktober har många unga i väst börjat visa intresse för islam. På sociala medier har läsning ur Koranen hundratusentals visningar och flera inflytelserika unga personer har valt att konvertera.

– Inom islam använder man all propaganda man kan för att få människor att konvertera, säger apologeten Tomas Samuel och menar att det är hög tid för kyrkor att stå upp för sann kristendom. /Världen idaghttps://www.varldenidag.se/nyheter/unga-i-vast-soker-sig-till-islam-kristna-manas-sta-upp-for-sin-tro/784762 

Infiltration är den väg brödraskapet förordar. Men de håller sig ändå med en väpnad gren,Hamas.
Så de är beredda att ta till grymt våld när de anser att det behövs. Det är då man får se massakern mot judar den 7 oktober -23!
De spelar piano med alla tio fingrarna!
Att unga  vilka ofta är historiskt obildade samt går på känslor kommer att falla för islam är något som vi får räkna med.
De har inte ens orkat sätta sig in i varför unga kvinnor i Iran kämpat mot islamisternas makt.
Mansöverskottet i Sverige är stort pga den förda politiken.  Kvinnor har ofta en större benägenhet att "falla" för spännande män från andra länder. Vi kommer att få se allt fler kvinnor som konverterar till islam . De kastar bort 100 års kvinnokamp för jämställdhet med männen. Underställer sig männen totalt när de tar på sig hucklet.
Vi har sett så många dumheter från särskilt unga kvinnor de senaste åren och varje dag påminns vi om dumheten när man läser Aftonbladet och deras artiklar ihopknåpade av kvinnor.
Deras sk kamp mot männen ter sig allt mer bizarr. Ska de dessutom konvertera till islam så kan man bara ta sig för pannan och vara glad att slippa följa med i livet så länge till!
Islam var en liten dyster religion från början men med svärdet i hand lyckades de tvinga på denna religion i hela norra afrika. Sedan följde Asien ! Europa slog tillbaka våldet! 
Men nu är det dags igen men nu på nytt sätt. Sakta men slugt. De har till och med fått Svenska staten och div. politiker att hjälpa till med ekonomin. Att bygga moskéer överallt med statligt stöd har de dessutom lyckats med nu. Vet inte politikerna att detta är ett led för islamismen att infiltrera?
Ska de komma med sitt infantila "vi såg det inte komma"?
Muslimerna är på väg att bygga sitt kalifat över hela världen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate