söndag, februari 18, 2024

I huvudet på en nationalsocialist!

 

 

"Ljuset från bildskärmen lyser upp Sveriges äldsta nätkrigare. Här, på ryska nätforum och svenska hatsajter, hittar Vera Oredsson, 96, sina åsiktsfränder.

Hon är en förgrundsgestalt inom den svenska nazismen, beundrad av de sina – men relationen till lillebror Folke Schimanski, 87, den är iskall.

– Han hatar mig mer än jag hatar honom, säger Vera Oredsson.

Anna Gullberg har träffat två syskon som valde två helt olika spår i livet."/Expressen låst artikel nu!

Vera Oredsson ser ut som vilken annan gammal pensionär, 96 år nu! Men det är hon inte , född i Berlin och kom till Sverige 1945. Djupt troende till Adolf och hans lära! Nationalsocialismen!

Expressen har en lång intervju med henne idag men den är nu låst. I morse kunde jag läsa den fritt och det som jag lägger märke till som berör nutid är hennes stöd dels till Putin och hans krig mot Ukraina och dels hennes stöd till vad jag kallar nazihamas.

I mitt liv så har familjen Oredsson   korsat min väg ett par gånger främst genom hennes man .https://sv.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6ran_Assar_Oredsson

På sextiotalet när jag var och hälsade på en släkting på Eskilstuna BB låg Vera där också och hade fött en son som blev döpt till Rommel!

Jag var ju aktiv i Eskilstuna FNL-grupp och det hade Assar snappat upp och skrev ett brev till mig där han erkände att han kände sympati för det Vietnamesiska folkets kamp för sitt land.  Längre fram kom brev där han också sa att han gillade mycket av Mao hade åstadkommit, en sann nationalist skrev han. Jag frågade honom en gång varför hans parti Nordiska rikspartiet hade så få medlemmar. Hans svar var att många var så fega trots att de stod på hans sid, de gömmer sig inom socialdemokratin , sa han!

Vera hade ju i många år varit gift med Sven Olov Lindholm. https://sv.wikipedia.org/wiki/Sven_Olov_Lindholm


Denne ledare gjorde tvärtom i politiken mot övriga nazister. Han lämnade denna ideologi och blev aktiv i en FNL-grupp samt började rösta på Vpk.

Vera har Hitler kvar på väggen hemma uppe i Grängesberg där hon har funnit sig tillrätta bland NMR medlemmar. 

Att dagens nazister gillar Putin och nazihamas förvånar ju inte.

Jag har hela tiden sedan nazihamas började kriget mot Israel sagt att de är en typ av islamnazister. Och det är bla. antisemitismen som åter igen har fört dessa otäcka läror  nära varandra!

Hitler hade täta möten med arabiska antisemiter under hela kriget.

Att delar av den svenska vänstern fallit i den soptunnan är att bara beklaga men dagens wokevänster är i egentlig mening ingen vänster alls utan bara en poprörelse  där vad som helst kan blåsas upp.

Ena dagen riva statyer för att nästa dag hata judar!

Dåligt pålästa samt drivna av dagens känslokultur.

Känslosås helt enkelt utan tänkande.

Araberna i MÖ är så hjärntvättade ända sedan barndomen och deras liv går ut på att HATA. En väg som nu fört Gaza till vägs ände.Hur kunde någon tro att Israel skulle låta en massaker samt tiotusentals raketer  bara passera som om inget hänt?

Nazihamas visste ju vad som skulle hända och offrar sitt folk med orden "de kommer till paradiset"!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate