måndag, februari 12, 2024

Facebook har fel i sitt system!

 Jag vet inte hur många gånger Facebook har stoppat mina inlägg samt tagit bort dem, text och bilder. Ofta har det varit historiska skildringar eller nutida historia. 

De accepterar inte verkligheten såsom den ser ut. Man märker att det är ett USA-företag med alla dess ängsliga handlingar. Woke-vänstern i USA har nästlat sig in överallt . Ser en en serie om poliser i Chicago men även där tutar de ut budskapen. Nu ska i alla avsnitt både lesbiska och bögar finnas med. Nu ska det talas om oförätter mot svarta och så naturligtvis ska alla flyktingar från Sydamerika få stanna osv.

När det gäller min senaste dispyt med Facebook så handlade det om en känslig sak för Sverige nämligen den sk baltutlämningen 1945.

https://www.so-rummet.se/kategorier/baltutlamningen# 

Jag la ut några gamla bilder från denna hemska händelse men fick inom 5 minuter påhälsning av deras system som klassade bilderna som våld och förhärligande av våldet mm. De flyttade ner inlägget längst ner i flödet vilket innebär att knappt någon ser detta.

Överklagade på en gång och fick en människa att kolla ! Sedan återfick jag inlägget. Sådär får jag hålla på flera gånger i veckan.

De klarade inte heller av en blogg där jag påtalade att Jemen skulle avrätta 13 unga män för homosexualitet. Jag hade lånat en bild från tidningen Bulletin och eftersom de stod med en snara färdig för användning så blev Facebooks tro att jag hyllade våldet igen när det var precis tvärtom.

Deras algoritmer är fel! De måste ändra sitt system, snart är det bara hundar,katter,blommor osv på Facebooks sidor!

De monterar ner Facebook till snart bara "gulliga" sidor.

När X bytte ägare så ändrades också deras sätt att hantera vad människor lägger upp. Ingenting från mig har stoppats. Jag får länkar ,videos , bilder mm från det som händer i världen och diskuteras.

X har till skillnad mot Facebook blivit ett högst levande ställe att gå in på varje dag. 

Här är nu bilderna från baltutlämningen: 






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate