lördag, februari 10, 2024

Är du homosexuell?


 Nästa vecka kommer Huthirebellerna i Jemen att avrätta 13 homosexuella människor. När jag läser nyheten kan jag inte sluta tänka på hur jag flydde dödstraffet, på hur tacksam jag är mot Sverige och på två berättelser som ännu förföljer mig, skriver Luai Ahmed./ Bulletin.

Ja, islamisterna i Jemen gör exakt vad deras herre i Iran gör!  I Iran har de ända sedan de tog makten 1979 avrättat sina medborgare, sedan starten har de hunnit med ca 200.000 människor och bland dem finns en massa unga homosexuella.

Det är nazismen politik som framträder i dessa länder med islam som lära.

MEN i Sverige går homosexuella grupper med i tågen av islamister och ger sitt stöd. De lägger upp sitt huvud på huggkubben frivilligt! Hur kan människor bli så dåraktiga?

Så  starkt kan vänstervridning ingripa i människors liv när de istället borde gå i demonstrationer riktade MOT de islamländer vilka vill mörda homosexuella!

Den som läst historia vet att nationalsocialismen också mördade homosexuella och nu upprepar sig historien igen. Hatet mot Israel är bla pga deras liberala hållning mot homosexuella. I Telaviv  går varje år stora tåg i Pride, enda stället i hela MÖ!


Islamisterna hatar alla samhällen med demokrati. Dessa arma svenskar , artister mfl är helt okunniga om vad islam vill. De förstår inte lika lite som vänstern i Iran 1979 att de inte passar in utan kommer att hängas.

Deras musik får ej heller förekomma i länderna med islam.

Men alla dessa i Sverige som låter sig påverkas av wokevänster från USA har tydligen slutat att tänka ! Blir Europa islamistiskt en gång i framtiden så kommer det att bli många hängningar!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate