söndag, februari 04, 2024

Hotet från rebellerna i Jemen!!


 Huthierna kräver vapenvila i Gaza och ett slut på Israels blockad. De ser sig som en anti-israelisk insatsstyrka och fortsätter slå mot Israels ekonomi, liksom mot dess allierade. USA och Storbritannien har trappat upp attackerna, stridsplan sätts in, men alla aggressioner kommer att vedergällas, meddelar huthierna, som nu strider mot två stormakter, fortfarande utan att ha en regelrätt armés militära infrastruktur. Den som känner deras historia vet att huthiernas främsta vapen är att uthärda, oavsett vilka konsekvenser detta får för dem eller civilbefolkningen.  

Tanja Holm har bevakat Jemen sedan 2009 och har skrivit boken Jemen är bra!, samt gjort dokumentärfilmerna Stockholmsavtalet och Twerka för Jemen. 

Från Fokus!


Med den gröna boken  i ena handen och vapen i den andra har de givit sig in i storpolitiken. De utmanar hela den demokratiska världen med sina överfall på fartyg i Röda havet.

Många är de lastfartyg som nu tar långa vägen och rundar Afrika från söder. Alla varor blir dyrare och det är vi konsumenter som får betala.

Den värld vi ser idag är ett slags krig från islam mot övriga "syndiga" världen. 

Att se kvinnor från väst som badar offentligt i bikini är ju för dem en förfärlig synd.

Nej, tillbaka med kvinnorna till köket eller sängen där allt fler barn ska avlas, helst pojkar som kan bli soldater i allahs här.

Männens perfekta religion där kvinnor mer eller mindre är slavar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate