måndag, februari 19, 2024

Skolans värld och samhället.

 Läs det här:https://www.gp.se/ledare/ledarkronika/de-valdsamma-eleverna-maste-avlagsnas-fran-skolan.ea356047-b016-4854-940a-d6b59564d7f8 

När mina barn gick i skolan i Malmö på 80-talet så såg jag en oro i skolan som jag själv aldrig hade upplevt som barn i mina skolor. Det sammankallades möten för att diskutera svårigheterna men föräldrarna vilka berördes mest kom aldrig. Språksvårigheter uppgavs som orsak ofta.


Lärare som jag kände blev avstängda av rektor pga av att rektorn ansåg att läraren gått utöver sina befogenheter. En elev var störande med en mobil på lektionen, hon tog den ifrån eleven.Föräldrarna polisanmälde henne . Det blev rättegång!!! Alla var emot henne o hon knäcktes som människa.OSV.

Läser en lång artikel om en socionom vilken på sitt arbete på en socialförvaltning kunde se att tjänstefel hade begåtts med utbetalningar till klienter. Stora belopp. 

Får cheferna mot sig och ombedes att säga upp sig!

Alltid dessa fega chefer ! Människor vilka inte kan ta ansvar! De "skjuter" istället visselblåsaren.

I Stockholm där jag numeera bor så har jag under åren kunnat genom massmedia följa åtskilligt om vad som händer i vissa skolor men man ska veta att mycket tigs ihjäl också av skolledningarna.

Redan för rätt så många år sedan kunde man läsa om en rektor som fick sparken i en av de norra förorterna. Han fann sig inte i att bli attackerad av en elev utan polisanmälde incidenten. MEN det var han som fick gå!

I alla dessa skolor finns en sak gemensam och det är att föräldrarna gör precis som det jag beskrev från Malmö, de försvarar sina barn vad de än har gjort!

En sådan inställning är djupt felaktig och är verkligen att göra barnet en sk björntjänst!

I våra förorter idag så finns ett språkbruk särskilt bland elever med invandrarbakgrund, tex "jag ska knolla din morsa" och så det vanliga "din jävla hora" ! Att kanske dagligen möta elever som vräker ur sig detta i tid och otid måste vara påfrestande.

Hur mycket måste en lärare tåla eller en polis? Var går gränsen ?

Det är så mycket som gått förlorat i Sverige tack vare alla dessa människor utan respekt för varken lagar eller kultur. 

Idag tillåter tyvärr samhället att palestinier och deras wokevänstervänner går omkring och skriker att judar ska dödas, Israel ska utplånas mm.   Polis står och tittar på därför att deras ledning är feg.

ATT uppmana till mord är faktiskt ett lagbrott! Att uppmana genom talkörer utplåning av Israel och dess befolkning är ju rena rama brottet. Nazism!

Det har ju ingenting med yttrandefrihet att göra!

Dessa människor är så hatfyllda samt lever på en lögn.

Återigen måste jag ställa frågan, hur är de som föräldrar? Inplanterar de hat i sina barn? Hat mot Sverige?

I alla länder där det finns många araber så ser det exakt likadant ut, bråk, hat och våld. 

Denna grupp av människor kan inte gå vidare i livet utan de har djupfryst hjärnan . 

De för hat och en felaktig historia vidare i generation efter generation !

Arabstaterna har sett till att denna grupp har förblivit ständiga flyktingar , dessvärre går det i arv. 

Sanningen är den att ingen arabstat vill ha dem som medborgare. 

Får du 8 barn så är de också flyktingar !

Sverige och många andra länder har under så många år hjälpt till att upprätthålla denna galna status.

Läser i tidningen detta: 

Över 100 personer verksamma på UNRWA:s skolor i bland annat Gaza, Judeen och Samarien har offentligt spridit budskap om våld, antisemitism och hyllningar av Hitler i sociala medier, enligt en ny rapport. När Israels ambassadör i FN skulle illustrera antisemitismen stoppades han.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate