lördag, februari 03, 2024

Frankrike åter drabbat av knivattack!

 Med några dagars mellanrum har män från Afrika knivhuggit sina offer på tågstationer. Såg just en video där man ser hur denne terrorist hugger och hugger. När en man försöker stoppa honom så blir han också attackerad.

OCH i Sverige fortsätter det att explodera vid hus så att ingångarna och fönster blir förstörda .Smällen i Sundbyberg hördes över halva Stockholm.


Samtidigt läser jag i veckans utgåva av lokaltidningen Mitt i att brotten ökar inom välfärden bla en tandläkare åker fast för allehanda bidragsbrott mm. Överhuvudtaget så har ökningen genom denna typ av brott varit mycket hög de senaste åren. Enligt utredare och polis är Sverige framme vid att dessa brott är mycket skadliga för Sverige som land!

Var och en som kan tänka förstår ju att de oerhört stora vinsterna från knarkhandel också omsätts i annan verksamhet.

Styrd av klaner från MÖ !  Även en läkare ,tandläkare , domstolsanställd mfl. lyder när klanen kallar.

I USA var det maffian från Italien som blev de som mest framgångsrika, de infiltrerade allt från fackföreningar till olika bolag. Sophanteringen och byggen styrdes helt av maffian.

Frågan är vad som kommer att styras (eller styrs?)här i vårt land av klanerna?

Svenska invandrargäng lyckas allt mer locka över svenska killar till sina gäng. Tillverkaren av många bomber är svenskfödd. De lägger sig till med samma dialekt som alla de andra kriminella. Någon sorts rapsvenska!

Dessa gossar dansar också foxtrot!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate