tisdag, februari 27, 2024

Hamas började kriget mot Israel tidigt!


 Under åratal har Hamas och liknande organisationer med hjälp från Iran skjutit raketer in över Israel.Befolkningen har fått gömma sig i skyddsrum, skolans barn får springa från lektionen och skydda sig. Ett lidande som inte kan mätas. Så kom då attacken den 7 oktober med allt fasansfullt!

Hamas öppnade kriget!

I Israel, där under åren regeringen tvekat över vad man skulle göra åt alla raketer, så fattades ett beslut att nu måste krigsmakten ingripa med en mycket stor hårdhet som utplånar Hamas.

Från den 7 oktober så börjar som på en signal araber och vänstern i världen att stödja Hamas, till och med massakern firas bla i Sverige. 

Ett land som dessutom utmärker sig som antisemitiskt är Storbritanien och London.

Gatorna fylls i huvudstaden av ca 1 miljon firande Hamasanhängare. När engelmän med sina flaggor  också går ut på gatorna  till stöd för England och Israel så slås de ner av engelsk polis och förs till häktet.

Allt medan Hamasanhängarna ropar på mer blod, död åt judarna tex. På samma sätt hörs dessa slagord i våra stora svenska städer.Man uppmanar till brott utan att polisen gör någonting!

I Tyskland, Frankrike, Italien mfl länder ingriper polis mot olagligheter. Där får man inte stödja terrorism!

Varför Sverige och England skiljer sig från andra länder är svårt att förstå. Har man fått för stor islamistisk befolkning och anser att lagen INTE gäller dem?

I England har islamiseringen gått längre än i övriga Europa , i många städer i England styr mer eller mindre islamister med en typ av sharialagar!

Senaste händelsen i Sverige kommer från Göteborg där Hamasanhängare tågar in på Centralstationen med flaggor och talkörer utan att polis ingriper. Exakt samma tendens som i England, islamister lyder under andra lagar än de svenska. Detta är ju ett led i islamiseringen av ett land.

Men när man skriver om detta så vrids allting till att handla om den som skriver eller talar om detta problem. Så har man gjort i åratal i Sverige, hur många har inte stämplats med en brunstämpel när man påtalar tex att för stor invandring från MÖ skapar problem.

Människor som kommer hit som inte vill lyda svenska lagar ,som inte vill låta sina barn ens leka med svenska barn och som tar med sig gamla konflikter från de samhällen de kommer ifrån, de hamnar utanför. OCH väljer att bo i enklaver som permanentar utanförskapet.

I England  så finns det snart ingen plats för landets judar precis som det börjar bli i Sverige. Ska vi verkligen finna oss i att nya grupper av främst araber ska tillåtas att förstöra vårt land? I Sverige ska svenska lagar och regler åtlydas. Varför bevilja uppehållstillstånd till människor som inte tycker om Sverige och vårt demokratiska land?



https://josefinutas.wordpress.com/2024/02/26/sker-det-islamisering-av-sverige/


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate