onsdag, februari 14, 2024

De enögda!


 I bla Nigeria har under de senaste åren förföljelsen och dödandet av människor vilka är kristna  ökat. Islamisterna kör in i byar där hela befolkningen mördas. Ibland kidnappas unga pojkar i 10-12 års åldern för att tvingas till att bli barnsoldater i Allahs armé.

I Jemen har hundratusentals barn dött pga av Irans proxykrig där. 

Nordkorea hör också till ett av de värsta länder att plåga och döda kristna.

DET är därför märkligt att se hur svensk massmedia tex Svt och många tidningar bla Expressen sätter tillit till de uppgifter en terrorrörelse /nazihamas/ sprider om döda. Ibland är det 15.000 barn som har dödats av Israel osv. Varje dag braskar de på med rubriker vilka inte håller sig till sanningen. Svensk media måste ha en massa antisemiter på sina redaktioner eller hur ska man förklara den enorma snedbalansen angående nyheter från MÖ? OCH de tycks helt och hållet ha "glömt" bort vem som startade kriget och inte heller ger upp!

När det gäller nöden och våldet i andra länder från samma sorts islamister som i Gaza SÅ TIGER MAN OFTA!

ATT man tex har dömt 13 unga homosexuella till döden i Jemen är inget svensk media bryr sig om.

Bevakningen av alla hemskheter från det islamistiska styret i Iran är usel. Under socialdemokratin så behandlades mullorna och deras bödlar som goda vänner. 

Hur wokevänstern beter sig är nu väl känt, de backar upp islamismen. Tror i sin enfald att det är en "frihetsrörelse" när det är tvärtom.

Om de inte vore så korkade så hade de ju kunnat fråga kommunister från Iran hur deras politik föll ihop när verkligheten uppenbarades 1979 i Iran! Hängning, nackskott, tortyr osv var tack för hjälpen från islamisterna!

Nazihamas är en gren av denna mördarrörelse!  Har man i sitt program att man ska döda alla judar på jorden samt utplåna Israel då är man nazist ! 

Att delar av vänstern skulle falla i denna slasktunna förvånar en del men det har hänt tidigare i Svensk historia . Kommunisten Flyg gick över till nazilägret under kriget! 

Så är det när man håller sig med en grumlig lära!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate