onsdag, februari 28, 2024

Propagandan sedan åratal biter sig fast!


 aliceteodorescu.se/p/sag-som-det-… Ukraina utkämpar ett krig för sin existens, Israel ett självförsvarskrig mot en fiende som har som uttalat mål att fullfölja attacken så länge som Israel fortsätter att existera. Parallellerna som kan göras är således mellan terroristerna i Hamas och diktaturen Ryssland å ena sidan, och demokratierna Israel och Ukraina å andra sidan - under förutsättning att man erkänner suveräna staters rätt, och skyldighet, att försvara den egna befolkningen mot barbariska angrepp, vill säga.
Texter från nattens Facebook av mig själv!

Såg en dam som upprört sa att minsann Israel anfaller ju sjukhus!! Hon borde nog ställa sig frågan VARFÖR? Sedan lång tid har nazihamas medvetet grävt ner sig omkring och under skolor ,sjukhus mfl allmänna platser. Där finns bla avskjutningsramperna för rakterna, sedan i höstas har mer än 10.000 stycken skickats mot Israel. Och dessa raketbeskjutningar har pågått i åratal.

För att slå ut själva rampem måste Israel placera noggrant en bomb rakt på rampen och eftersom den då kanske ligger precis bredvid ett sjukhus så skadas också detta. Israel har haft för vana att varna befolkningen innan de bombar. DÅ kan man om man är en hederlig människa också börja dryfta vem som bär skulden för att sjukhus o skolor blir skadade? I mina ögon är det nazihamas vilka använder sina egna medborgare som sköldar och just detta att använda tex sjukhusen som skydd för sin egen dödliga verksamhet.

Ett av de sjukhus som blev allvarligt skadat visade det sig ju att det var en egen raket som slog ner.( Jihad-gruppen misslyckas ofta med sina raketer) MEN jag är säker på att jag talar för döva öron, det går inte att nå fram till dessa som ropar "död åt judarna" eller "krossa sionismen"! Är man antisemit har man bundit sig vid masten!

PÅ X till skillnad mot här på Face ser man videos vilka ögonblickligen skulle tas bort. Islamismens sanna ansikte. En film från IS egna kameror hur de mördar kvinnor och barn i ett rum.Mycket hemskt att se men det är ju exakt vad nazihamas också har gjort. De filmade också sina mord.

Nästa dag fattade Israels regering beslutet att nazihamas måste till varje pris försvinna. OCH precis som i andra länder med fascism så råkar de hurrande civila illa ut. Studera bara historien i Europa 43-45! Om man ska komma åt fienden så blir det också civila som kommer i vägen. Och som sagt var , de 70 % som står bakom nazihamas hur oskyldiga är de egentligen?

I Tyskland så blev de allierade tvungna att döda massor med 13-14 åringar vilka var fanatiska soldater. När "de goda" säger att Israel dödar barn så gäller det kanske barnsoldater vilka är livsfarliga. Säkert mycket obehagligt för de Israeliska soldaterna MEN vad ska de annars göra? Det gäller ju deras eget liv.

DET påstås så mycket på internet om vad Israel gör men oftast är det bara hamaspropaganda. Alla forskare vilka har studerat olika krig ända sedan 1945 anser att kriget som nazihamas startade har lågt antal offer mot andra krig. Och vi behöver ju bara kolla upp krget mellan Japan och USA under 1945, skyhöga siffror över döda på bägge sidor.

Många, särskilt kvinnor i olika åldrar tycks inte besitta förmågan att ta till sig fakta. Det är så trist med alla dessa som låter känslor styra sin uppfattning . Tyvärr så hamnar de också i antisemitism. Men jag vet också att man ALDRIG når fram till dem. De sitter fast i sitt sätt att fungera.Som barn brukar vara.

Ett av de värsta exempel på antisemitism är ju Stina Wollters åsikter om Israel.https://detgodasamhallet.com/2024/02/28/bitte-assarmo-kramkalas-nar-stina-wollter-grater-ut-i-tv4/#more-85693

https://www.varldenidag.se/nyheter/massiv-kritik-mot-stina-wollters-hamaspropaganda/771446

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate