torsdag, februari 08, 2024

Gangsters i Spanien!


Uppdrag granskning  visade upp några av de kriminella vilka har flyttat till Solkusten och genom bedrägerier håvar in massor med pengar från svenska pensionärer vilka de lurar.

Såg en man som sett programmet bli rasande och säger att han vill ha dödsstraff mot dessa gangsters.

MEN en dag efter att jag sett programmet så måste jag fråga de svenska politiker vilka i botten är ansvariga för importen av så många från länder med bristande moral, vad tänkte ni egentligen? Var det bara för att kunna framställa er som GODA människor?

Var det därför ni från höger till vänster brunkletade alla som hade det minsta negativt att säga om den strida strömmen som kom hit?

Jag kräver av dagens politiker att de åtminstone ska kunna tänka lite vad besluten innebär för framtiden och inte som Löfven stå som Messias och ropa :"Sverige bygger inga murar"!

OCH alla dessa människor på detta möte med sina banderoller, "flyktingar , ni är välkomna till Sverige"!

Ett frälsningsmöte värdigt Billy Graham! MEN politik får inte vara på detta sättet, går man över till frälsning så går det fel.

Sverige har drabbats mycket hårt av denna oförnuftiga politik, jag behöver ju inte rabbla upp allt som de flesta ändå känner till.

Nu när nuvarande regering faktiskt försöker göra något konkret åt all sorts kriminalitet så sätter sig de rödgrön på bakhasorna, går emot det mesta! Anmäler minister efter minister inför KU och ännu värre. Jag kan bara tolka detta som en hjälp till de kriminella!

Ja, så ruggigt dåliga är alla dessa partier från C+mp+V och i vissa avseenden även S!

Hur tusan tänker folk som ger dem detta stöd? Är de lika vilsna som de pensionärer som låter sig luras av de kriminella?

https://www.svtplay.se/uppdrag-granskning 

 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate