söndag, september 17, 2023

Ur skuggsamhället stiger skuggorna fram- 8 skjutna på ca 1 vecka!

Jag behöver väl inte heller påminna om vad andra "skuggor" har utfört? Eller har ni redan glömt Drottninggatan och Ikea? 7 mördade!


Om människor har fått avslag på att stanna i Sverige men inte bryr sig om detta , då ska de tom. med våld ut ur landet.

De liksom Anders Lindberg på AB som ihärdigt försvarar dessa individer och att man ska låta bli dem är ju att betrakta som laguppviglare. Borde åtalas och dömas!

Men han är ju en typ av socialdemokrat vilken härskar i partiet numera, helt hållningslös och omoralisk. Politisk svajande hela tiden!

Att Dagens nyheter idag är ett eko av denne man och hans tidning är bara att beklaga.

Det är säkert räknenissarna som drivit fram detta för att medelklassen i Stockholm ska vara nöjda med sin morgontidning. Det är lönsamt och genererar vinster.

Att den politik som dessa två tidningar för till torgs har monterat ner samhället,det bryr de sig inte om. Allt är ju SD:s fel enligt deras vulgärpropaganda.

När jag råkade lyssna på "panelen" i radions P1 idag så hör jag dumheten spruta ut i etern, ingen klokhet och tankeverksamhet där inte!

Uttrycket "angiveri" är noga påtänkt från dessa krafter därför att ordet betyder något helt annat i en annan tid. Tex DDR eller Nazityskland där dissidenter angavs.

De illegala är verkligen inga "dissidenter" utan det är människor som lämnat sina länder för att söka sig till det generösa Sverige. I hopp om att få det bättre än i sina hemländer.  Är man inte politisk flykting så finns idag ingen plats för dem i vårt överbefolkade land.

Att fortsätta den inslagna vägen vilken har försatt Sverige i en närmast kaosliknande situation, är verkligen helt förkastligt. Det är bara de som vill Sverige illa som vill fortsätta den politik som förde oss hit!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate