fredag, september 08, 2023

En hemsk historia från Nordkorea!

 Lyssna på den här alldeles nya podden : https://sverigesradio.se/avsnitt/ny-den-amerikanske-studenten-i-nordkoreanskt-fangenskap 

Nordkorea anklagade studenten Otto Warmbier för stöld av en affisch!  Dömdes till 15 års straffarbete för denna påstådda stöld vilken aldrig hade ägt rum.

Denna stat har i alla år varit ett kejsardöme inom samma familj och styrs som forna Romarriket.

Rigida härskare och ett folk fullkomligt förslavat under ett slags kommunistiskt system som de kallar "juche"!

Kim il Sung , den förste kejsaren dyrkas som en gud . Personkulten är värre än Maokulten.

Nu har Putin vänt sig till dem för att få hjälp med vapen! Ett land forna Sovjet var med att bygga upp men nu står Putin där och tigger om vapenhjälp.

Landets ledning med familjer lever ett lyxliv som få koreaner ens kan tänka sig. Specialplan ankommer från tex Frankrike med lyxvaror!

Lönnmorden har varit många under åren och de har även drabbat nära släktingar. Finns inte minsta förbarmande när det gäller att slå vakt om makten.

Kristna i landet har fått utstå förfärlig förföljelse samt straff i läger. Nordkorea klassas som värsta landet i världen vad gäller förföljelse av kristna.

Om något land ska uppfylla Orwells 1984 så är det Nordkorea!




PS Kommunistiska partiet (Göteborg) fd kpmlr och fd kfmlr har partiförbindelse med detta skurkparti och har alltså ställt sig på samma sida som dessa mördare!

Samma skrot o korn med andra ord.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate