torsdag, september 14, 2023

Man vänder blad i tidningen sen skjuts nästa!

 Jag hade precis läst Expressen om skjutningarna i Uppsala , vänder åter till kvällens nyheter och då kommer detta upp: "Larmet kom in klockan 21.16 på onsdagskvällen efter att en man i 20-årsåldern skjutits utomhus på Vanadisvägen i centrala Stockholm."

Idag på morgonen meddelade polisen att killen är död!

Politiker av typ vänster, Magda och Märta tror i sin enfald att regeringen skulle ha kunnat göra något åt detta vedervärdiga på sina 11 månader vid makten. 

Att överhuvudtaget förstå att kriminaliteten och förfallet i vårt land har pågått i snart 40 år  tycks inte förträdarna för de tre vänsterpartierna begripa.

När man i USA i slutet av 20-talet insåg att de varken kunde tillåta att fler från Italien kom till landet liksom att de måste börja deportera maffian med familjer, då var det försent.

Så ser det ut här i Sverige också, man borde inte ha tillåtit människor från Mö och vissa länder i Afrika att komma hit. Och fler utvisningar borde ha genomförst tidigt.

Nu måste mycket hårda åtgärder vidtagas om man överhuvudtaget ska lyckas knäcka gängen och klanerna. De illegala måste ut också från vårt land hur mycket än medelklassvänstern gnäller. Det är ju denna medelklassvänster med sina röster som har möjliggjort den förda destruktiva politiken,klart som fan att det just är dessa "goda" som gnäller värst nu.

Över hela Sverige och dess regioner fattas det pengar, så mycket som nu hänger på gärsgården.

Det är ju inte gratis någonstans med alla brott och efterföljande händelser med polis,domstolar,häkten och fängelser.

Vad kostar inte alla sprängningar osv.

Plus alla andra ekonomiska brott?

Det är vi som betalar skatt som får stå för alla kostnader.  Vad har inte 1000 brända skolor kostat oss?

Eller alla bilar som brunnit under årens lopp?

Hur vore det om dessa "käringar" i riksdagen kunde ta upp sådant istället för allt hackande i all oändlighet på Åkesson och SD?



De är så andefattiga och har inga idéer om hur man ska lösa alla samhällsproblem och inser inte att de bara fortsätter att splittra vårt land.

ATT ens försöka ta ansvar i dessa tider tycks vara omöjligt för de tre damerna varav två vill öppna upp gränserna på vid gavel igen!

Med en sådan politik så vill de förgöra vårt land för gott.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate