tisdag, september 12, 2023

Har skjutningarna blivit vardag?

 "En man har förts till sjukhus med livshotande skador efter att ha hittats skjuten i Uppsala. Enligt uppgifter till SVT är polisens initiala hypotes att skjutningen ska ha varit riktad mot en anhörig till gängledaren Rawa Majid, “Kurdiska räven” – men det ska vara en annan person som träffats.

En person har hittats skjuten i ett trapphus i Sala backe. På adressen är en släkting till ”Kurdiska räven”, Rawa Majid, skriven – men det ska vara en annan person som har skjutits, enligt uppgifter till SVT. 

Polisens hypotes är att det handlar om en person som inte har någon koppling till den pågående gängkonflikten, enligt uppgifter till SVT Nyheter.

Mannen är förd till sjukhus med livshotande skador. Polisen har ännu inte gripit någon. " SVT


Det Sverige jag växte upp i hade nästan aldrig några skjutningar , nu är det nästan dagligen över hela landet. Då på 50-60-talet fanns ingen maffia medan dagens maffia finns i alla städer.

MEN så sticker också Sverige ut i hela Europa, andra länders tidningar skriver förvånande reportage om Sverige och vår kriminalitet!

Vägen hit har gått via mycket stor invandring, ett slags världsrekord om vi ser till storleken på vårt arma land!

INGEN har tagit ansvar för vad de har gjort inom politikens område vilket skapat detta sargade land.  Helst tittar man bort! Ja, ni vet det här med attt vi såg det inte komma!

Socialdemokrater likt Strandhäll går alltid i ihärdigt försvar över all galenskap hon och övrig socialdemokrati hittat på ihop med mp och V!

Nu idag såg jag senast hur hon går ut i hårt försvar för sk kusinäktenskap. Påtvingade äktenskap ofta mellan unga flickor och någon kusin nere i tex Irak.

Tvångsäkenskap för att fortsätta klanens grepp om familjen.

I en skola i Göteborg "fattas" uppåt 40 elever efter sommaren. De skickades på "semester" till MÖ och kom inte tillbaka!

Dessa sk flyktingar fortsätter med sin "kultur" trots att de nu lever i ett demokratiskt land!

Allt som sker tack vare denna massinvandring är en skam för ett demokratiskt land ! Vi äts upp inifrån sakta men säkert.

Ofta med statens hjälp på många sätt inte minst med alla bidrag till allt från moskéer till föreningsbidrag. Man använder demokratin för att nedmontera densamma!

VI SÅG DET INTE KOMMA!


Tidigt på måndagsmorgonen kom larmet från en privatperson i Haninge, söder om Stockholm.

Personen hade hittat en död kropp i ett skogsparti nära tågspåret i Handen, enligt polisen. En stor insats inleddes på platsen, med hundpatruller och tekniker i terrängen.

Polisen har varit förtegen om händelsen, men uppgett att den som hittats död är en ung person och att man utreder mord.

Den avlidne är en pojke som bara var 13 år gammal, och som anmälts försvunnen, enligt Expressens uppgifter.

Pojken, som enligt vittnesuppgifter setts i området innan försvinnandet, kan kopplas till Rawa ”Kurdiska räven” Majids kriminella nätverk.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate