tisdag, september 19, 2023

Per Garthon är död!

OCH när någon har avlidit så ska bara snälla ord publiceras!  Jag hade kontakt med Per Garthon redan på 60-talet genom FPU där jag också var medlem och han var ordförande!

En sak som präglade honom redan från början var hans angrepp på Israel och hans ställningstagande för PLO. Att de var antisemiter var något han aldrig brydde sig om. Nej då, han medverkade i Ahmed Ramis antisemitiska radiosändningar på sin tid och det var verkligen smutsigt.

ATT han bröt sig ur folkpartiet och bildade miljöpartiet förvånade åtminstone inte mig.

Då började han den långa banan att bryta ner Sverige som ett tryggt land. Mångkultur var slagordet som skulle följa mp resten av alla år. Man målade upp ett lyckorike som skulle komma framöver. Vi ser ju dagligen  nu hur detta sk lyckorike ser ut.

MP är det mest förödande Sverige råkat ut för!  ATT Reinfeldt sålde sig till detta parti i en överenskommelse omkring invandringen skadade Sverige svårt.

Idag är rätt så många överens om att den för stora invandringen är skulden till både kriminaliteten  plus att så mycket haltar i Sverige idag. Man varken kan eller bör fylla ett land med så många immigranter på så kort tid. Det är ju faktiskt enkel matematik detta. Eller om man ska tala folkspråk, när bägaren är full så är den det!

Per Garthons skapelse MP (Militanta partiet) är ett Frankensteins monster med språkrör idag som framträder som djävulen själv.

Må de försvinna på samma sätt som Per G försvann nu!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate