fredag, september 01, 2023

Unga mördare är nästan till 99% med ursprung från andra länder!

 

En mördares ansikte!

Han tejpade fast, rånade och torterade en 20-årig man till döds i Ånge.

Sedan flydde han till Libanon där han skrev om dådet på Flashback.

Nu döms Issa El-Chaer till 16 års fängelse.

  • Issa El-Chaer har dömts till 16 års fängelse för att ha rånat och torterat en 20-årig man till döds i Ånge, Västernorrland, 2019. El-Chaer och en 18-årig medbrottsling band offret med tejp och torterade honom till döds, bland annat för att stjäla hans Canada Goose-jacka.
  • El-Chaer flydde till Libanon efter dådet och skrev flera inlägg om mordet på forumet Flashback, vilket ledde till att hans identitet avslöjades. Han laddade också upp bilder från offrets telefon på forumet.
  • Efter att ha varit på flykt blev El-Chaer arresterad i början av 2021 i Libanon och fördes tillbaka till Sverige där han nu döms för brotten. Medbrottslingen dömdes tidigare till nio års fängelse.

Ja, nu återstår det för oss skattebetalare att stå för den dyra notan med hela raddan av kostnader i många år. Hur många killar med samma bakgrund som sitter i våra fängelser är det mycket svårt att få tag i några siffror på men många är de och hela tiden fylls det på!

”Vi såg det inte komma”!

Sen kan ju alla skriftlärda sitta och idissla vad felet är och när det gick fel i vårt land.

Ingen, absolut ingen förmår att säga som det är att det var den stora invandringen som skapat det hela.

Beslutfattarna ropade halelujja, nu ska Sverige bli rikt tack vare de som kommer hit!

OCH vad ska göras med de som illegalt uppehåller sig i landet? 10 personer i en etta!

Det är lätt att bli kriminell under sådana omständigheter.

EMPORIAMÖRDAREN SLIPPER BILLIGT UNDAN

Det var ett synnerligen allvarligt och hänsynslöst dåd som den då 15-årige Aydin Shojaee utförde inne på varuhuset Emporia bland hundratals besökare. Han mördade en gängledare, sköt en förbipasserande kvinna i ryggen inför hennes son och var nära att träffa flera andra personer, bland annat flera barn, när han sköt vilt omkring sig. Straffvärdet för en vuxen skulle varit livstids fängelse, men han slipper undan med fyra års sluten ungdomsvård. Skulle inte förvåna mig om han, med olika rabatter och annat, är ute igen om nåt år och kan fortsätta skjuta, råna och härja. Förmodligen ser han gärningen på Emporia som en merit och ett led i
 den kriminella karriären. Med ett fängelsestraff på 15 år hade man kunnat förhindra den ”karriären”. Dags nu att skärpa straffen för grova gängbrottslingar./Ronny Åkerberg Malmö

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate