lördag, september 02, 2023

Omhändertagna barn!

 "Men det finns också en sanning i att det är vanligare att barn i familjer med utländsk bakgrund tvångsomhändertas. Det säger Birgitta Persdotter, lektor i socialt arbete vid Karlstads universitet.

– När det finns en allvarlig problematik i familjen är det större sannolikhet att barn i familjer med utländsk bakgrund placeras enligt LVU eller omhändertas akut, säger Birgitta Persdotter."  https://www.svd.se/a/JxweXm/darfor-omhandertas-fler-barn-med-utlandsk-bakgrund 

https://sverigesradio.se/artikel/ministern-fler-unga-kan-behova-omhandertas-bort-fran-kriminalitet 

När jag bodde i Rosengård 78-85 så såg jag att pojkar från invandrarhem ofta fick vara ute sent på kvällarna. Gängen skapades under den här tiden. Vissa av de som gick på 

mina barns förskola blev med tiden kriminella med stora problem med heroin. 

När jag hörde ekots inslag idag om antalet barn som omhändertas så tänkte jag genast att komma till ett sk SIS-hem kanske inte är det bästa för barn som redan är inne i kriminalitet. Efter alla rapporter under året om hur förhållandena är på många SIS-hem så kan man bli mörkrädd.


Två blott 14-års pojkar hittades ju mördade i Stockholmstrakten, hade dessa bägge fått sin "uppfostran" på ett SIS-hem?

Polisen har under en längre tid kunnat konstatera att den grova brottsligheten finns numera även bland många riktigt unga.

ATT den allt för stora invandringen är skulden till hur samhället ser ut idag är väl de flesta forskare överens om idag. Exakt samma mall i alla länder med hög invandring från Mö och Afrika.

MEN Sverige sticker ut med alla skjutningar och dynamitsmällar!

Ett land som tar på sig så många människor från länder där krig och kris har härskat i så många år  utsätter sig för fara. En fara som vi upplever nu !

Samma sak är det med den stora invandringen med människor  med en främmande religion, det skapar hårda motsättningar vilka kan utnyttjas av främmande makter.

Ett jämlikt demokratiskt Sverige har på detta sätt ställts inför krav vilket kommer att vrida vår utveckling åt fel håll!

Sammantaget så är de senaste 30 årens politik ett misstag som kostar oss otroligt mycket både ekonomiskt och demokratiskt!

Hur fortsättningen i vårt land kommer att utvecklas , om man inte får stopp på detta vi erfar idag, det törs jag inte ens tänka på!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate