tisdag, september 19, 2023

Uppsala!

 1950 bodde det 56.052 innevånare men 2020 hade befolkningen vuxit till 166.700!

1975 var jag för första gången ute i stadsdelen Gottsunda och jag som bott i Rosengård kunde så här efteråt se alla tecken på samma utveckling. Segreation!

I Uppsala håller polisen en presskonferans just nu :

Underrättelsechefen i region Mitt, Jale Poljarevius, om läget i våldsvågen

Att knäcka gänget har aldrig hänt och kommer aldrig att ske, sade Jale Poljarevius, underrättelsechef vid polisen region Mitt i samband med den våldsvåg som drabbat bland annat och kanske främst just Uppsala.
https://www.expressen.se/nyheter/polisen-allvarligt-lage-i-uppsala-och-hela-landet/ 
Det är verkligen dystra ord man får höra på denna pressträff.
Polisen talar om denna en gång fina studentstad med alla sevärdheter, som barn åkte vi på skolresa dit.
Det är bara de blinda och döva som inte ser förändringen med så många boende just från länder där ingen ordning och reda gäller. Det är denna anarki så många har tagit med sig hit. Föräldrar som inte kan vårt språk och inte ens går på möten i skolorna när det gäller deras barn. Så var det under hela mina barns uppväxt i Malmö. Invandrarbarnens föräldrar kom aldrig på några möten.
Det är bara de falska forskarna med kommunistsympatier vilka fortsätter att tjata om brist på ungdomsgårdar etc. som en del i skulden till kriminaliteten.
Såg återigen samma gamla uppgifter om hur pojkarna i skolorna i Uppsala i dessa områden inte klarar av varken betyg eller annat. Exakt samma bild över hela landet.
Jag vet ju från Malmö hur det gick med vissa skolkamrater till mina barn. Urusla i skolan, slutade 9:an utan betyg.  Redan småkriminella som barn och som tonåringar hamnade de i fängelse. Narkomaner ofta!
DET är tragiskt för alla! Men ingen har ju tagit ansvar över någonting i denna utveckling. Ljugande och förskönande politiker och tidningar som aldrig berättade sanningen.Många människor runtom i landet fick aldrig veta någonting och trodde allt var frid och fröjd.
Ibland när någon berättat hur det egentligen var tex i Malmö,då fick de troskyldiga veta att den personen var nazist och bara ljög.
I minst 20 år pågick denna fars men nu går det inte att dölja det mycket stora fiaskot med denna stora invandringskarusellen.
Mord på mord även på småpojkar.
En knarkhandel   som omsätter miljarder och pengar som placeras i fastigheter,affärer, krogar mm. Maffian har fått grepp om tom vården på sina håll.
Hur många mutas inte idag med stora belopp. 
Livet i Sverige påminner om en maffiafilm från USA. Sopranos light kanske?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate