tisdag, september 26, 2023

Nyheterna idag!

 Jag sätter mig vid datorn och slår på morgontv. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/explosion-i-bostadsomrade-i-linkoping--bimng1 .Sedan kommer inslag 2 :https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/larm-om-explosion-i-hasselby--wypbtj 


Och som grädde på moset berättar de om hur landets skolor nu granskas av myndigheterna apropå hot och våld. En lärare berättar hur hon till slut inte kunde gå till sin skola och arbeta pga av hot och mobbing.

När jag sett dessa nyheter så slår jag upp lite olika tidningar och ser skottlosningar och knivdåd.

Det är sannerligen en dyster bild att börja dagen med. Vad gör den med oss människor rent mentalt?

OCH alla de som är med om alla dessa dåd,hur mår de?

OCH hur tar de emot dessa galna förslag från MP o V att Sverige ska öppna upp sina gränser?För alla unga män som sticker från Afrika i en strid ström?

Ännu fler våldsamma män i ung ålder. När man är aktiv på internet så kan man inte undgå att se videos från andra länder där man ser just svarta från Afrika i våldsamma slagsmål eller rena råa överfall på andra människor.

Många av de som åkt fast här hos oss för skjutningar liksom offren har varit unga män med ursprung i Afrika! Eller även från MÖ.

När jag växte upp på 50-talet så var allt sånt här okänt. Det är bara de som sätter skygglappar över sina ögon och proppar igen sina öron som inte kan se att det är den stora invandringen som har varit grogrunden för eländet i samhället. Sveriges olika politiker har totalt misslyckats med sin allt för generösa och felaktiga politik.

Verklighetsfrämmande politiker alá Reinfeldt, Löfven mfl har skulden till hur det ser ut.

Och ska man se lite bakåt i historieboken så ska man studera Malmö och dess utveckling från 70-talet och framåt. Det var där allt började !

Kloka politiker hade kunnat ana sig till hur resten av landet skulle bli om man följde Malmös vansinne. Men dyrt har andra kommuner i Sverige fått betala till ett Malmö som redan på 80-talet i stort sett var i konkurs!

Malmö har nu allt sedan 80-talet fått så många miljarder i stöd så jag har tappat räkningen.

Osunt? Ja, rent kriminellt!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate