tisdag, februari 26, 2019

Varför är Sverige ett så udda land?

När man nu återigen läser hur div. politiker och därmed också riksdagen INTE ville kriminalisera resor och anslutning till mördarsekten IS trots motioner i riksdagen då suckar jag återigen djupt över detta konstiga land som jag lever i.
Den politik vilken har förts i många år har totalt förvillat delar av folket. Hur i herrans namn kan tex vänsterpartiet få ca 10 % av rösterna i de undersökningar som utförs nu? Ett parti vilket ihop med främst MP och sossarna har rivit ner vårt land på en rad punkter. Man har låtit islamismen breda ut sig så pass att Sverige har oerhört många IS-anhängare. Inte bara i antalet som rest iväg för att få mörda och våldtaga kvinnor utan även i de förorter där de kan tvinga på andra sin livsstil.

Sverige är ett land där man kan stifta en lag mot nedskräpning men undantar cigarettfimpar.
Motvilligt anpassar man sig till EU men försöker in i det längsta att göra så, främst har vi sett detta vad gäller invandringen och lagar omkring denna.
Nu går den sittande regeringen med stöd av de bägge sk liberala partierna återigen en egen väg vad gäller att skeppa hit hundratusentals nya invandrare.
Har vi inte nog med problem med de som redan är här?

I det här landet har vi många som låter sig luras av förd propaganda.Trosvissa unga med äppelkinderna glödande av förtrytelse över "elaka " vakter och poliser vilka bara utför det arbete de är satta till. Deras ansikten glöder minsann inte över ilska över hur IS i många år har mördat och fördrivit miljoner människor. De bryr sig inte om varken hedersförtryck eller kvinnoförtrycket ute i förorterna där islamister finns. (Eller andra mörkermänniskor)
Det är samma typ av människor som under årens lopp alltid försvarade kommuniststaternas övergrepp. Deras äppelkinder lyste röda ikapp med flaggorna .Vem minns inte stödet till knark-Farc? Eller stödet till Venezuela?

DET mest förvånansvärda är ett dessa propagandister har lyckats infiltrera både språkbruk och idéer långt in i de borgerliga partierna och inte minst det socialdemokratiska partiet. Ibland ser jag delar av sossarnas organisationer bara som underorganisationer till kommunismen.

Ställer frågan återigen, tillhör Sverige Europa?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate