onsdag, februari 27, 2019

Jag misstror Migrationsverkets kunskaper om kristen tro!

KD:s utskottsinitiativ att få till en utredning av asylsökande konvertiters situation röstades ned. KD,SD och V gav sitt stöd.

Vi vet ju vad som händer de som bytt religion från den muslimska till kristendomen om de skickas tillbaka till hårdföra länder där det är förbjudet att bli kristen. De dödas för sin tro!
Migrationsverkets påståenden att människor bara ljuger för att få stanna är ett fruktansvärt sätt att behandla enskilda individer. Förhållningssättet öppnar upp för ett godtycke likt det som Sverige använde under andra världskrigets första år men då gällde det judar och antinazister. De skickades rakt in i dödens käftar på samma sätt som nu Migrationsverket gör. Tjänstemännen säger säkert som vanligt " vi lyder bara arbetsgivarens order"! Adolf Eichmann sa samma sak i rättegången mot honom.
Jag anser att människor som avsäger sig sin muslimska lära och blir kristna ska välkomnas in i vårt samhälle med öppna armar. Sverige har under årens lopp gjort för lite för att hjälpa den kristna världen och den otäcka förföljelse den har utsatts för och kan vi hjälpa några få konvertiter så är det bra.
I det här sammanhanget vill jag ge vänsterpartiet och SD en eloge för att de stödde KD:s försök att få en genomlysning av denna fråga.
https://www.dagen.se/debatt/riksdagen-maste-agera-i-rattssakerhetens-namn-1.1275221

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate