lördag, februari 23, 2019

Lögnaktiga och falska politiker!

När man försöker tala med en troende kommunist så går det inte.De är inte mottagliga för argument eller historia, samma med nationalsocialister.
De som håller på att förstöra Sverige med sin politik är på pricken likadana som de jag nämnde.Inget ser de, inget hör de och inget lär de.De bygger upp förort efter förort med modellen av Rosengård där allt började en gång i tiden.Ser inte att skolorna förstörs,ser inte bränderna, ser inte alla mördade,ser inte alla våldtäkter!

Och flertalet av partierna förstörde det svenska försvaret och stal pengarna vilket användes bla till att göra många privata ägare till sk flyktingförläggningar till miljonärer. Hur många miljarder går inte till alla dessa som inte vill lära sig vårt språk och aldrig kommer att arbeta och försörja sig.
När man bara leder ett land och ett folk med känslomässigt undermåligt tjafs samt låter odemokratiska människor få inflytande, då vill jag påstå att ni säljer ut det svenska folket. Snart är det väl inte bara Arlanda som befolkas av kriminella utan de får väl sköta resten också? Knarkhandlarna har ju tagit över så mycket redan bla fastigheter, krogar,affärer osv

Om man tar hit en miljon eller två så ökar ju biltrafiken på vägarna, vart tar då miljön vägen? Allt fler olyckor kommer som ett brev på posten.. Parker och grönområden kapas sönder och samman i jakten att bygga nya stora gråa hus med jättehyror som soss ska betala av våra pengar!
Kronkursen är i botten idag vilket medför att alla priser kommer att öka. Bankernas tvättmaskiner för kriminella urholkar samhället, vi andra får titta på. OCH vad gör vi tillslut vi som är åskådare? Ska vi beväpna oss?
De som tröttnat och övergivit de gamla korrupta partierna anklagas sedan många år för att vara nazister. 1.2 miljoner människor brunkletas från vår statsminister och andra.DET är ju deras f-b politik som ställer till det i vårt land men de tycks vara oförmögna att förstå detta eller så är de enbart lögnaktiga!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate