söndag, februari 10, 2019

Fulspelet av Wallström och UD!

"IS mördade, våldtog, tog fångar, skrämde på flykt. Men de ruinerade också helgedomar och kyrkor, gravplatser och unika världsarv. De kristnas arv ligger i ruiner men värre är att hoten mot kristna fortsätter och hade vi talat om djur hade vi högljutt ringt i alarmklockor, rödlistat dem och sagt att de är utrotningshotade. Nu är det inte djur vi pratar om, det är ursprunget för kristendomen." Sommarström SR.

https://www.svd.se/oppet-brev-till-margot-wallstrom/i/senaste/om/ledare 

När IS började expandera sitt sk kalifat borde många länder bla. Sverige börjat reagera. De borde på en gång skickat trupper och bred hjälp till bla, YPG.
USA har tagit frågan om de extrema islamisterna på ett helt annat allvar och kämpar sida vid sida med den kurdiska motståndsrörelsen ,
I det öppna brevet till Wallström så pekar också Nuri Kino också på frågan om den utrotning av kristna som har pågått så länge i dessa länder. Redan för många år sedan deltog jag i Stockholm i stora demonstrationer där kristna från Mellanöstern varnade för det kommande folkmordet på sina kristna släktingar och vänner i särskilt Syrien och Irak.
Tyvärr var ytterst få av deltagarna infödda svenskar. Ointresset för de kristna var och är förfärligt lågt och så blir det när inte ens ansvariga ministrar bryr sig.
Anmärkningsvärt är ju också att i de demonstrationer där IS pekades ut som folkmördare så höll sig vänstern totalt borta från dessa demonstrationer!
Sverige har under åren 2015 och framöver i huvudsak prioriterat islamiska invandrare och oerhört många unga män vilka övergav både hustru och barn för att ta sig till Sverige. Istället för att nu bevilja dem och deras familjer tillstånd att komma hit så behöver de övertalas om att återvända för att hjälpa till med att återuppbygga sina länder.Gärna med ekonomiskt stöd från Svenska staten vilket blir billigare än invandring.
Skulle några ha prioriterats så är de kristna kvinnor och barn liksom förföljda Yezidiska kvinnor.

Sveket är så stort så det kan utan vidare jämföras med Turkarnas folkmord mot de kristna.
Wallström och hennes apparat vill inte ens erkänna detta folkmord utan slingar sig som en mask på en krok. 
I denna apparat ingår ju numera de två sk "liberala" partierna. Skäms!
OM tex Sverige och andra länder hade agerat från första stund när IS började visa sig så hade troligtvis inte heller så stora flyktingströmmar gått genom Europa. Oviljan att agera visar sig ju också nu när mördarna återvänder till Sverige, de omhändertas av myndigheterna med stöd och ekonomisk hjälp. De skulle ställas inför domstol och dömas hårt.
Sverige och dess politiska ledning och myndigheter är ju från vettet!

Jag skäms som svensk att behöva genom åren att se denna feghet!
Islamister ska inte behandlas med silkesvantar, de är vår tids nazibödlar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate