fredag, februari 08, 2019

Dagens rubriker!

När jag vaknar upp idag så möts jag av att en skola på västkusten med 1000 elever håller stängt pga av en hotbild.Samtidigt kablar pressen ut ett knivöverfall vid polishögskolan.
I Hässleholm sitter en man häktad för att inför sin dotter blodigt mördat mamman osv.
Bränder,hot, mord m.m. fyller våra nyhetsmedia numera.
Polisen sitter och väntar på nya skjutningar i våra olika städer och samhällen.
När den här utvecklingen inleddes för ganska länge sedan så försämrades polisens villkor och många är de som sagt upp sig .
På samma sätt som sveriges sjuksköterskor och lärare också har blivit behandlade. Regering och riksdag har lagt oerhörda belopp på den stora invandringen och dessa pengar borde ha gått till personalen i de utsatta yrken jag talar om.
När politikerna talar om att de gör "stora" satsningar tex på de lägsta pensionerna så blåljuger de ju.Det är pyttesummor som delas ut till oss och de är i regel redan uppätna av de prishöjningar som har skett.
Orsaken till att vi inte har fått upp våra pensioner är ju precis som allt annat, andra får pengarna.Ska man dessutom ta hit hundratusentals anhöriga vilka också får pension och bidrag, ja då kan ett barn räkna ut var pengarna tar vägen.
DET är ju socialhjälp till människor vilka aldrig varken kommer eller har bidragit med skatteinbetalningar till den svenska staten. Den "GODA" svenska staten!
Ordning och reda , sa statsminister Göran Persson på sin tid! Så säger den nuvarande regeringen också men det är ju ren skär lögn !
För varje lögn de presenterar så får SD utan minsta jobb någon % mer i alla undersökningar.
I nästa val skulle det inte förvåna mig om SD blir största parti i vårt land!
Kampen mot SD av flera partier ,särskilt vänstern, har ju varit totalt misslyckad. MEN att dra några politiska slutsatser av sitt misslyckande, det förmår de arma stackarna inte att göra.De bara kör på som vanligt!

Hur kan man bli så blind?

Vänstern får väl välja ett nytt folk!

"Som Bertolt Brecht skrev: "Om folket förlorar regeringens förtroende så får väl regeringen upplösa folket och välja ett nytt".

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate