torsdag, februari 07, 2019

Folkpartiet och dess förfall!

Jag kan inte skriva annat än förfall när jag ser de senaste årens politik och i synnerhet uppgörelsen med sossarna och C+mp!
Redan under DÖ-uppgörelsen så sa jag att detta var början till slutet för vissa partier.
Det är sorgligt när man får rätt ibland, jag började min politiska bana som medlem i FPU och Folkpartiet i Eskilstuna  och har röstat många gånger på FP.
Björklunds agerande och vissa andra i toppen har varit förödande för partiet. Det finns många goda krafter kvar som ville annat men de blev nedröstade.
Björklunds omsvängning vad gäller synen på SD är nästan märklig att skåda. Han hade inga större besvär med sitt synsätt på hur man skulle behandla SD, man lägger sin politik sedan får varje parti ta ställning till detta. Har ju varit en självklarhet tidigare i riksdagen.
Vi hade kunnat ha en ickesocialistisk  regering redan efter förra valet men så "uppfann" man detta DÖ och fegade ur.
Efter förra årets val så var man på den borgerliga  sidan i stor majoritet om man nu räknar in Sd i detta underlag. MEN inte använde man sig av den danska,norska och finska modellen utan man tar upp vänsterns fula sätt att attackera SD med påståenden om att de är allt från nazister till Gud vet allt.
När partiledare börjar att använda det språkbruk och uppenbara lögner, vilka totalitära partier alltid använts sig av, så kommer demokratin att kantra.
Nu har uppenbarligen inte Björklund sina väljare med sig och det syns i alla undersökningar, 2.7 %!
Folkpartiet var ett tämligen stort parti under många år men detta är bara historia idag.

Många är de som uttalat sig om Björklunds avgång men det är som vid begravningar, sanningen sägs inte utan det blir mest pliktskyldiga ord om förträfflighet osv.

Sanningen är ju den att Björklund har kört partiet i botten.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate