lördag, februari 23, 2019

Lättlurade människor!

"Den senaste tiden har flera incidenter uppmärksammats där ordningsvakter fått kritik för att använda övervåld. Under lördagen samlades därför människor i Kungsträdgården i en demonstration mot övervåld och rasprofilering.
Händelser som pekas ut som bakgrund till demonstrationen är bland annat den gravida kvinnan som tvingades ut från tunnelbanan av ordningsvakter och 12-åringen som blev nedbrottad av en ordningsvakt i Kista tidigare i år."
Har man sett div, filmer samt lyssnat på de ordningsvakter vilka var med om dessa händelser så får man en helt annan uppfattning över vad som egentligen hände med bakgrund osv.
ATT en vänsterfotograf av en tillfällighet skulle ha åkt med samma t-bana och "råkat" filma delar av det som hände är en saga. Allt detta var planlagt och sedan drar man igång propagandan som Goebbels har lärt dem. Ljug och överdriv , peka ut dem ni vill ha till skurkar. Så gjorde Goebbels också men han valde judar medan vänstern pekar ut vakter och poliser. Sedan drar vänstern till med att påstå att rasism spelar in också. Att många av de som bråkar,skjuter,säljer knark och är allmänt stökiga dessutom kommer från andra länder kan ju varken polis eller vakter rå för. Detta får politiker från olika partier ta på sig.
Allvarligare är att så många unga idag har så svårt att vara kritiska mot de uppgifter som sprids från vänstern. Det har blivit religion av så många frågor, man tror och vill tro på sina "förkunnare"!
Många undersökningar idag om de ungas brist på läsförståelse påvisar att svårigheten att ta till sig fakta är vida spridd idag. Man förmår att läsa rubriker sen "orkar" man inte mer.
Svensk nyhetsförmedling i den statliga sektorn fungerar ofta på det sättet också.Rena nonsensnyheter blandas med några rubriker.
Var fanns alla dessa demonstranter när människorna som härstammar från Syrien-Irak demonstrerade mot islamisterna och deras mord och terror mot hela folk?
Jag var där i tre av de stora demonstrationerna och kände mig väldigt udda bland alla dessa från Mellersta östern.
ATT demonstrera mot vakter som sköter sitt jobb blir i mina ögon bara en nonsensdemonstration.

VAR VAR NI NÄR DENNA DEMO PÅGICK!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate