fredag, februari 22, 2019

Sverige, landet som är udda i Europa!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nya-terrorlagen-tandlos-enligt-sapo-chef?fbclid=IwAR2ZkoUin91MdIMlfOrr4qi_uryYFQu_oFZ-XWyik0ObKA-pkxdXKjjATVo

Säpo säger om den nya terrorlagen: "– Lagen har prövats i såväl tingsrätt som hovrätt och är en ganska tandlös lagstiftning eftersom vi måste påvisa en så hög grad av konkretisering av vad aktören har gjort i konfliktzonen, säger Fredrik Hallström."

Sverige sticker ut när man kollar upp hur det fungerar i andra länders lagstiftning.
Vi är landet udda med så mycket, inte minst hur vi ser på terrorister. Människor utvisas inte trots beslut och så begår de allt från terrorbrott till mord. (Drottninggatan-Ikea)
Vi står utanför så mycket tack vare en ensidig syn där man framhåller Sverige som "bättre" än andra länder. Vårt medlemskap i EU är ett typiskt exempel där undantag från EU skulle slås fast, tex Systembolaget. NATO är ett annat exempel och det är feghetspolitiken från andra världskriget som spökar. Sverige har skuld till minst 10 miljoners människors död tack vare stödet till Hitler. Kriget förlängdes ca 1 år!
Stå utanför, ta inget ansvar! Betänk att så gott som hela Europa numera är medlemmar i Nato och tar sitt ansvar!
Sverige erkände en ickestat vid namn Palestina och hjälper terroristerna med stora belopp varje år ungefär såsom Sverige har gjort genom Sida i många år över hela världen.
Språkbruket i vårt land avslöjar också hur det står till, de som ägnar sig åt terror ÄR terrorister och inget annat.
Typiskt är hur man bannar en person som visar sin avsky för IS-mördare med väl valda skymford. Kultureliten och vänstersossar står i parad för att fördöma Balis uttalanden. 
Men vad har de sagt under åren som gått om mördarsekten IS och liknande?
Ingenting! Precis som Sveriges veliga lagar och handlingar.
Sverige är ett sjukt land idag där man gör allt för att förstöra så mycket som möjligt i allt från skolor till att montera ner samhället på en rad punkter.Allt under hurrarop från kriminella.
Sverige leder inom Europa antalet skjutningar med vapen bland unga kriminella men alla rycker på axlarna. Ingen tar ansvar!
Packa in ännu fler i vårt land ska man däremot göra de närmaste åren. Ska hela pensionssystemet också sättas i gungning?
Våra pensioner är redan så urgröpade så många har svårt att klara sig.Nybyggnationens hyror kan inte en pensionär betala så tanken på att flytta blir omöjlig.
Rovdriften på grönområden är nu så stor runt om i landet tack vare idiotpolitiken att fylla landet med människor från andra länder. 

Kan fortfarande se och höra Reinfeldt skrockande säga "att det är gott om plats, var snälla och öppna era hjärtan"!
Klicka på texten så får du lättare att läsa den!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate