måndag, februari 25, 2019

Ojämlikt samhälle skapar brottslingar?

Ser ute på nätet hur bla vänsterpartiet i Bro påstår att det ojämlika samhället skapar bilbrännare och mördare. Låt oss ta dem på allvar och ATT det är på detta sättet.
Nå, blir då vårt samhälle bättre av att låta 500.000 invandrare ytterligare komma till Sverige och slutligen hamna i dessa områden där det redan bor "de mest ojämlika"?
Vänsterpartiet är ju ett av de partier vilka under årens lopp har tillskyndat med fler invandrare på sin agenda. Samma sak nu, de stödjer den nuvarande regeringens politik i denna fråga, fler invandrare.
Fler i utanförsskap, fler som blir kriminella av de unga invandrarna i en aldrig sinande spiral. Fler skolor vilka inte klarar av denna anstormning av stökiga elever.
Med ena handen vill vänsterpartiet motarbeta ojämlikhet med den andra handen så ökar de på invandringen vilken omöjliggör att samhället ska kunna fungera normalt.
Ca 10 % av väljarna stödjer nu V och frågan är hur långt de tänker , är det bara så långt näsan räcker?

Ett klokt Sverige stoppar den stora invandringen NU och gör ett försök att reda upp den svåra situation som råder i vårt land. De unga män som har kommit i mängder måste förmås att åka hem nu och hjälpa till med att bygga upp sina länder återigen, folk nere i Syrien-Irak vädjar ju varje dag till dem att komma hem. Sverige bör uppmuntra detta och styra hjälpen till att bistå dem!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate