onsdag, oktober 21, 2015

Politikerna har mycket att förklara för oss pensionärer!

Under årens lopp så han man sagt från riksdagens talarstol att inga pengar fanns att få till pensionärerna, inte ens till de som har låg pension.
Man har stuckit åt oss någon hundralapp ibland och tyckt att man har gjort något fantastiskt.

Ikväll berättar de återigen att kvoten sk barn från andra länder måste höjas till ca 30.000 och kostnaden beräknas till minst 25-30 miljarder. I miljard är 1000 miljoner, 10 miljarder är 10.000 miljoner och 30 miljarder är alltså 30.000 miljoner!

Var kommer de pengarna från,  Ankeborg? Är det självaste Joachim som hostar upp dem?

Alltså, till oss pensionärer med låg pension fanns det inga pengar , många måste klara sig med ca 130.000 kronor om ÅRET! Med de pengarna ska pensionären  betala hyra och mat samt dyra mediciner, för många! Jämför vad de här sk barnen kostar?  
Roa dig med att räkna ut bara dygnskostnaden , du kommer att bli förvånad över slutresultatet!

Flugpappret Sverige fungerar med hjälp av  djungeltelegrafen Facebook där alla dessa unga som tar sig hit kan få kunskap om hur stora pengar som rullar in i deras liv!

Det här som håller på att ske är både dumt samt mycket orättvist mot en stor del av Sveriges befolkning som byggt upp det här landet med hårt arbete , dålig lön och förstörd hälsa!
Det är tacken vi fick som började våra liv med arbete i tidig ålder.

Naturligtvis skulle våra trupper ha varit kvar i tex Afghanistan  och trupp skulle ha satts in i Syrien _Irak i början av kriget, då hade det inte sett ut som det gör nu! Islamismen skulle ha krossats på samma sätt som nazismen krossades!

Som sagt var är du någorlunda räknekunnig så sätt dig och räkna på vad alla de här stora beloppen hade kunnat användas till!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate