fredag, oktober 23, 2015

Man måste vara konsekvent om våldet i Sverige!

1999 var jag med i den stora demonstrationen på Medborgarplatsen för den mördade Björn Söderberg. Vi var med i samma fackföreningen, SAC och jag kom från Malmö LS! Björn blev mördad av nazister! http://hogrelius.blogspot.se/2013/12/karrtorp-idag-och-medborgarplatsen-1999.html
Men jag måste också så här efteråt berätta att jag hade kommit i onåd inom rörelsen och fick mycket hot och smädelser mot mig. OCH det gällde synen på våldet. Jag var emot att man använde våld mot motståndare och polis i synnerhet. I Malmö hade en syndikalist kastat en gatsten i huvudet på en polis vilken fick allvarliga skador.
Överhuvudtaget började vänsterns nya form att använda odemokratiska metoder mer och mer att synas i många sammanhang.Man störde andras lagliga möten och mötte upp med stenar,visselpipor, flaskor  och knytnävar.
Nazisterna hade ju länge använt samma typ av metoder och idag är vi framme vid ett antal mord på en skola i Trollhättan av en kille vars åsikter var nationalsocialistiska.
Överhuvudtaget har klimatet en längre tid på sociala medier och kvällstidningar varit hårt och skoningslöst. Ingen är egentligen beredd att föra dialog, det gäller att trumfa igenom sina "rätta" åsikter samt förklara alla andra för "onda" och "förtappade! !

Anti intellektuella åsikter och skrivningar hyllas idag som "sanningen"!

Det har länge brunnit i förorterna och ungdomar bördiga från andra länder hatar samhället! Samma hat nazister uppvisar. Samma hat yttervänstern uppvisar!
Alla hatar någonting, kvinnor från förorterna hatar "vita medelålders män" osv.

Hatet mot SD ska vi inte tala om!
Tyvärr talar man för döva öron när man ber människor att besinna sig och att de borde återgå till förnuftiga samtal istället för att hata.

Ska Du som läser det här fortsätta att medverka till ett förhatligt debattklimat i Sverige  eller ska Du försöka att medverka till att normalisera sättet att umgås med andra?
Ska vi få tycka olika eller ej?
I en demokrati så måste det fungera så att man faktiskt får tycka olika utan att man för den skull ska behöva hotas eller skymfas!

OCH låt för fasen polis och myndigheter ta hand om det som ÄR olagligt!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate