fredag, oktober 23, 2015

Halvhjärtad överenskommelse mellan regeringen och alliansen!

Sverige påtar sig fortsättningsvis en för stor börda vad gäller invandring. Vi har ju sett bristerna under årens lopp med början nere i Malmö för många år sedan. Idag finns dessa problem spridda över landet.
Oro, arbetslöshet,dålig skolgång osv. detta drabbar ju inte bara de som invandrar utan alla drabbas på något sätt.
De unga kan inte flytta hemifrån utan tvingas bo kvar tills de är på tok för gamla. Särskilt unga män hamnar i långvarig arbetslöshet  vilket är så destruktivt.
Hur många skolor och bilar har inte bränts under de senaste åren, såg en siffra på tusen skolor som bränt ner.
Är det ett gott samhälle man skapat?
Det osar hat i vårt samhälle ! Ska man nu tränga ihop de som kommer i nya ghetton där otrivseln blir ännu värre och hopplösheten total.
Fler RUT-jobb ska skaffas fram som en sista utväg , det luktar lite illa faktiskt.

Vi har stora grupper inom olika yrken som verkligen skulle vara värda stora löneökningar och jag tänker då på sjukhusanställda, poliser, ambulansförare, brandmän osv. Att slita i tuffa yrken och som både poliser och brandmän riskera sina liv varje dag borde premieras mycket bättre.
Men pengarna går ju åt nu till att betala överpriser på alla boenden där ägarna nästan över en natt blir miljonärer.
Hade vi haft en regering och riksdag  vilken redan för många år sedan lärt av exemplet Malmö så hade man planerat för sådant här med byggen i statens regi och ägt av staten.
Ska man ta hit folk på det sätt som man gör så kan man inte bara hålla på med brandkårsutryckningar.

Gränskontrollen får ju inte bli såsom det har varit en längre tid nu. Ingen vet vem som kommer eller varifrån?
Vem som helst kan med lögnen ta sig in trots att de kanske inte ens har skäl för att komma hit.
Det är ju bara att läsa Skånes tidningar och höra vad polisen säger idag!
Att komma hit som romer gör för att bosätta sig på gatan strider mot alla regler och de skulle ha fått åka hem ! De tar bara stora resurser från de som verkligen har skäl att komma hit.

Detta har också skötts så valhänt av politikerna som är så rädda att ta besvärliga beslut. De är valda för att kunna fatta sådana beslut och orkar de inte med detta så ska de avgå!

Vi har nu ca 55 områden i vårt land där de som bor där säger åt oss " att det här är inte Sverige så stick härifrån"! Det är ju bara att kolla med myndigheterna så ser vi att det är där som allt från kriminaliteten frodas till extrema män som vaktar på kvinnorna.

Ingen kan lura mig till att tro att det kommer att bli bättre i vårt land om man fortsätter den väg man slog in på för mycket längesedan.
Och då menar jag för alla som bor i det här landet! Vi som bott många år mitt i ett ghetto vet ju vad vi talar om och vi vill ALDRIG mer tillbaka  till ett sådant område!

http://www.gp.se/nyheter/kronika/1.2874007-joakim-lamotte-sa-fruktansvart-att-det-inte-gar-att-satta-ord-pa

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate