onsdag, oktober 21, 2015

De bruna socialisterna!

"I helgen dök personer från den rasideologiska miljön upp vid en SD-demonstration mot flyktingar i Trelleborg där bland annat riksdagsmannen Kent Ekeroth talade. På plats fanns uniformerade nazister som gav sitt stöd till SD."http://www.svd.se/det-som-sker-borde-ge-alla-kalla-karar 
I Tysklands östra del fd DDR har det brunnit på många ställen och folk uppträder som de forna nazisterna gjorde på trettiotalet mot judarna. Steget mellan att gå från att vara nazist till att bli medlem i SED (socialistiska enhetspartiet) i DDR var inte svårt för de flesta. De kände sig hemma igen med uniformer, marscher och en politik som i långa stycken bara var en fortsättning på Hitlers "socialpolitik"!
När DDR rasade ihop så blev de förvirrade men idag samlas de åter i sitt hat med samhället.
Då brinner det återigen och man kallar förbundskanslern för det klassiska nazistuttrycket "folkförädare"! Tydligare än så kan det inte bli !

Nu har vi återigen fått samma otäcka bränder här i Sverige och hets mot enskilda offer för krig och elände.
Man må i demokratisk ordning tycka vad man vill om den förda politiken men våld och bränder mot enskilda kan ALDRIG accepteras.

De bruna socialisterna är lika primitiva som sina kamrater på den röda sidan. Våldet glimrar i deras sinnen. Slå,slå ännu mer, helst skulle man vilja göra som Breivik med sina motståndare.
Nationalister kallar de bruna sig för, de är ju precis tvärtom.De förstör vårt land!
De röda vill inte ha vårt land alls, de föraktar vårt folk !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate